притисни ентер »

Мурињо ја забележа 200. победа во Премиер лигата

Мурињо ја забележа 200. победа во Премиер лигата

Португалскиот фудбалски стручњак Жозе Мурињо синоќа прослави јубилеј. Тој го предводеше Тотенхем до триумф над Евертон (1:0) во натпреварот од 33. коло од Премиер лигата. За Мурињо ова беше победа број 200 во елитната англиска лига. За да го стори тоа, му беа потребни 326 натпревари. Само Алекс Фергусон (322 натпревари) постигна 200 победи во Премиерлигата

Јубилеј на Мурињо: 200-та победа во Премиер лигата

Јубилеј на Мурињо: 200-та победа во Премиер лигата

Португалскиот фудбалски стручњак Жозе Мурињо синоќа прослави јубилеј. Тој го предводеше Тотенхем до триумф над Евертон (1:0) во натпреварот од 33. коло од Премиер лигата. За Мурињо ова беше победа број 200 во елитната англиска лига. За да го стори тоа, му беа потребни 326 натпревари. Само Алекс Фергусон (322 натпревари) постигна 200 победи во Премиерлигата

Мурињо ја забележа 200. победа во Премиер лигата

Мурињо ја забележа 200. победа во Премиер лигата

Португалскиот фудбалски стручњак Жозе Мурињо синоќа прослави јубилеј. Тој го предводеше Тотенхем до триумф над Евертон (1:0) во натпреварот од 33. коло од Премиер лигата. За Мурињо ова беше победа број 200 во елитната англиска лига. За да го стори тоа, му беа потребни 326 натпревари. Само Алекс Фергусон (322 натпревари) постигна 200 победи во Премиерлигата

Мурињо ја забележа 200. победа во Премиер лигата

Мурињо ја забележа 200. победа во Премиер лигата

Мурињо ја забележа 200. победа во Премиер лигата Португалскиот фудбалски стручњак Жозе Мурињо синоќа прослави јубилеј. Тој го предводеше Тотенхем до триумф над Евертон (1:0) во натпреварот од 33. коло од Премиер лигата. За Мурињо ова беше победа број 200 во елитната англиска лига. За да го стори тоа, му беа потребни 326 натпревари. Само Алекс Фергусон

Мурињо ја забележа 200 победа во Премиер лигата

Мурињо ја забележа 200 победа во Премиер лигата

Жозе Мурињо синоќа прослави јубилеј, го водеше Тотенхем до триумф над Евертон (1:0) во натпреварот од 33. коло од Премиер лигата. За португалскиот менаџер ова беше победа број 200 во елитната англиска лига. За овој успех му беа потребни 326 натпревари, единствено Сер Алекс Фергусон (322 мечеви) постигна 200 победи во Премиерлигата побрзо од него. Португалецот

Мурињо ја забележа 200. победа во Премиер лигата

Мурињо ја забележа 200. победа во Премиер лигата

Португалскиот фудбалски стручњак Жозе Мурињо синоќа прослави јубилеј. Тој го предводеше Тотенхем до триумф над Евертон (1:0) во натпреварот од 33. коло од Премиер лигата. За Мурињо ова беше победа број 200 во елитната англиска лига. За да го стори тоа, му беа потребни 326 натпревари. Само Алекс Фергусон (322 натпревари) постигна 200 победи во Премиерлигата

Мурињо ја забележа 200. победа во Премиер лигата

Мурињо ја забележа 200. победа во Премиер лигата

Лондон, 7 јули 2020 () – Португалскиот фудбалски стручњак Жозе Мурињо синоќа прослави јубилеј. Тој го предводеше Тотенхем до триумф над Евертон (1:0) во натпреварот од 33. коло од Премиер лигата. За Мурињо ова беше победа број 200 во елитната англиска лига. За да го стори тоа, му беа потребни 326 натпревари. Само Алекс Фергусон (322 натпревари) постигна

Мурињо ја забележа 200. победа во Премиер лигата

Мурињо ја забележа 200. победа во Премиер лигата

– Португалскиот фудбалски стручњак Жозе Мурињо синоќа прослави јубилеј. Тој го предводеше Тотенхем до триумф над Евертон (1:0) во натпреварот од 33. коло од Премиер лигата. За Мурињо ова беше победа број 200 во елитната англиска лига. За да го стори тоа, му беа потребни 326 натпревари. Само Алекс Фергусон (322 натпревари) постигна 200 победи во Премиерлигата