Макало за со пржена риба

Идеално макалце за пржена риба. Рецептот е од мојата Маги, која редовно го прави кога пржиме свежа риба. Едноставно се прави, сите состојки се ставаат во тегла и со помош на рачниот блендер се миксира смесата. Состојките како што е солта, киселината... прилагодете ги по вкус.