притисни ентер »

Во Штип го оставија без греење, во Лондон и Даблин СТОЕЧКИ ОВАЦИИ ЗА СИМОН ТРПЧЕВСКИ (ФОТО)

Во Штип го оставија без греење, во Лондон и Даблин СТОЕЧКИ ОВАЦИИ ЗА СИМОН ТРПЧЕВСКИ (ФОТО)

Македонскиот пијанист од светски глас Симон Трпчески уште еднаш доби стоечки овации и се избори за ласкави критики по настапите во рамките на својата рецитална турнеја во Даблин и Лондон. По мастер класот што го одржа во ирската престолнина за кој исто така имало голем интерес, Трпчески одржа незаборавен концерт, враќајќи се со целовечерен рецитал

Во Штип го оставија без греење, во Лондон и Даблин СТОЕЧКИ ОВАЦИИ ЗА СИМОН ТРПЧЕВСКИ (ФОТО)

Во Штип го оставија без греење, во Лондон и Даблин СТОЕЧКИ ОВАЦИИ ЗА СИМОН ТРПЧЕВСКИ (ФОТО)

Македонскиот пијанист од светски глас Симон Трпчески уште еднаш доби стоечки овации и се избори за ласкави критики по настапите во рамките на својата рецитална турнеја во Даблин и Лондон. По мастер класот што го одржа во ирската престолнина за кој исто така имало голем интерес, Трпчески одржа незаборавен концерт, враќајќи се со целовечерен рецитал

НАСТАПИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПИЈАНИСТ: Овации и ласкави критики за маестро Трпчески во Даблин и Лондон

НАСТАПИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПИЈАНИСТ: Овации и ласкави критики за маестро Трпчески во Даблин и Лондон

НАСТАПИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПИЈАНИСТ: Овации и ласкави критики за маестро Трпчески во Даблин и Лондон Овации и ласкави критики доби пијанистот Симон Трпчески по настапите на неговата рецитална турнеја во Даблин и Лондон, соопшти КултурОп. По мастеркласот што го одржа во ирската престолнина, за кој исто така имало голем интерес, Трпчески одржа незаборавен

НАСТАПИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПИЈАНИСТ: Овации и ласкави критики за маестро Трпчески во Даблин и Лондон

НАСТАПИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПИЈАНИСТ: Овации и ласкави критики за маестро Трпчески во Даблин и Лондон

Овации и ласкави критики доби пијанистот Симон Трпчески по настапите на неговата рецитална турнеја во Даблин и Лондон, соопшти КултурОп. По мастеркласот што го одржа во ирската престолнина, за кој исто така имало голем интерес, Трпчески одржа незаборавен концерт, враќајќи се со целовечерен рецитал во рамки на престижната серија на Националната концертна

Трпчески ги воодушеви Даблин и Лондон со комбинација од романтични класици и Џони Логан

Трпчески ги воодушеви Даблин и Лондон со комбинација од романтични класици и Џони Логан

Македонскиот пијанист од светски глас Симон Трпчески ја воодушеви публиката во Даблин и Лондон и доби ласкави критики за последните настапи во рамките на својата рецитална турнеја. Трпчески одржа целовечерен концерт во Националната концертна сала на Даблин и музичкиот к ритича р Ендрју Ларкин рече дека „ т ој дојде, отсвири и освои“, а изведбата била

Стоечки овации и ласкави критики за Трпчески во Даблин и Лондон

Стоечки овации и ласкави критики за Трпчески во Даблин и Лондон

Македонскиот пијанист од светски глас Симон Трпчески уште еднаш доби стоечки овации и се избори за ласкави критики по настапите во рамките на својата рецитална турнеја во Даблин и Лондон. По мастер класот што го одржа во ирската престолнина за кој исто така имало голем интерес, Трпчески одржа незаборавен концерт, враќајќи се со целовечерен рецитал

Овации и ласкави критики за Трпчески по концертите во Даблин и Лондон

Овации и ласкави критики за Трпчески по концертите во Даблин и Лондон

– Овации и ласкави критики доби пијанистот Симон Трпчески по настапите на неговата рецитална турнеја во Даблин и Лондон, соопшти КултурОп. По мастеркласот што го одржа во ирската престолнина, за кој исто така имало голем интерес, Трпчески одржа незаборавен концерт, враќајќи се со целовечерен рецитал во рамки на престижната серија на Националната концертна

Овации и ласкави критики за Трпчески по концертите во Даблин и Лондон

Овации и ласкави критики за Трпчески по концертите во Даблин и Лондон

Овации и ласкави критики доби пијанистот Симон Трпчески по настапите на неговата рецитална турнеја во Даблин и Лондон, соопшти КултурОп. По мастеркласот што го одржа во ирската престолнина, за кој исто така имало голем интерес, Трпчески одржа незаборавен концерт, враќајќи се со целовечерен рецитал во рамки на престижната серија на Националната концертна

Овации и ласкави критики за Трпчески по концертите во Даблин и Лондон

Овации и ласкави критики за Трпчески по концертите во Даблин и Лондон

Скопје, 27 февруари 2020 (МИА) – Овации и ласкави критики доби пијанистот Симон Трпчески по настапите на неговата рецитална турнеја во Даблин и Лондон, соопшти КултурОп. По мастеркласот што го одржа во ирската престолнина, за кој исто така имало голем интерес, Трпчески одржа незаборавен концерт, враќајќи се со целовечерен рецитал во рамки на престижната

Овации и ласкави критики за Трпчески по концертите во Даблин и Лондон

Овации и ласкави критики за Трпчески по концертите во Даблин и Лондон

Овации и ласкави критики доби пијанистот Симон Трпчески по настапите на неговата рецитална турнеја во Даблин и Лондон, соопшти КултурОп. По мастеркласот што го одржа во ирската престолнина, за кој исто така имало голем интерес, Трпчески одржа незаборавен концерт, враќајќи се со целовечерен рецитал во рамки на престижната серија на Националната концертна