Милева: Изброивме 44 тела, момчето што го скрши стаклото вели дека спасил 8 лица, едно лице недостасува

Мкд.мк - пред 10 дена

Станков контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45-то тело

Весник - пред 9 дена

Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Весник - пред 9 дена

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Весник - пред 10 дена

Преживеан патник тврди дека спасил осум лица?! Во автобусот биле пронајдени 44 тела

Весник - пред 10 дена

Станков контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45-то тело

Вечер - пред 9 дена

Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Вечер - пред 9 дена

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Вечер - пред 10 дена

Преживеан патник тврди дека спасил осум лица?! Во автобусот биле пронајдени 44 тела

Вечер - пред 10 дена

Станков за МИА: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Либертас - пред 9 дена

Милева: Еден од преживеаните ми кажа дека преживеале осуммина. Oстанува голема загатка, „Каде е осмото лице?“

Либертас - пред 10 дена

Каде е осмиот преживеан патник од автобусот во Бугарија?

Либертас - пред 9 дена

Директорот на судска медицина контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45 тело

Либертас - пред 10 дена

Пронајдени се остатоци од тела, ДНК анализата не е завршена, тврди Станков

Фокус - пред 9 дена

Пронајдени се остатоци од 45 тело, ДНК анализата не е завршена, тврди Станков

Фокус - пред 9 дена

Најдени се 44 трупа, не се знае каде е еден патник од изгорениот автобус

Фокус - пред 10 дена

Станков: Пронајдени 44 тела и остатоци од тела, коишто ќе се поврзат со ДНК анализата

А1он - пред 9 дена

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Бизнис вести - пред 10 дена

Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број на жртвите

Република - пред 9 дена

Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број на жртвите

Република - пред 9 дена

Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Република - пред 9 дена

Патникот од Прешево тврди дека се спасиле осум патници – Бугарското обвинителство истражува дали имало уште еден човек

Република - пред 10 дена

Д-р Станков од судска медицина контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45 тело

Република - пред 10 дена

Станков:Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица

Канал 5 - пред 9 дена

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Канал 5 - пред 10 дена

Станков: Не може да се утврди точниот број настрадани додека не заврши ДНК-анализата

Нова Македонија - пред 9 дена

Станков за МИА: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Телма - пред 9 дена

На местото на несреќата биле пронајдени 44 трупови, од автобусот скокнале 8 лица

Телма - пред 10 дена

Станков уверува дека 44 тела на жртвите се целосни и дека има делови од 45-ти труп

Нетпрес - пред 9 дена

Преживеано лице тврди дека се спасиле осум, а не седум патници

Нетпрес - пред 10 дена

Станков за МИА: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Курир - пред 9 дена

Еден од патниците недостасува, бројот не се совпаѓа со информаците кои ги имаат бугарските власти

Курир - пред 10 дена

Директорот на судска медицина контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45-то тело

Курир - пред 9 дена

Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број на настрадани во несреќата

Кајгана - пред 9 дена

Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Кајгана - пред 9 дена

Официјално: Загинати се 44 патници, не 45

Кајгана - пред 10 дена

Каде е осмиот преживеан патник од автобусот во Бугарија?

DW - пред 9 дена

Заврши ДНК анализата во Скопје, резултатите ќе им бидат предадени на бугарските истражители

DW - пред 9 дена

Хипотези за осмиот патник: Ова се сомнежите на бугарските истражители за спасениот од автобусот кого го нема

Слободен Печат - пред 10 дена

Директорот на судска медицина контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45 тело

Слободен Печат - пред 10 дена

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

24 вести - пред 10 дена

Директорот на судска медицина за МИА: Направени се 44 обдукции, но увидени се и остатоци од тела

Точка - пред 9 дена

Директорот на судска медицина тврди: Видов 44 целосни тела и делови од 45. тело

Скопје Инфо - пред 10 дена

Можно е некој да се качил во друг автобус на туристичката група, па затоа да се вкупно 52 лица – велат бугарските обвинители

Прес 24 - пред 10 дена

Милева: Еден од преживеаните ми кажа дека преживеале осуммина

Прес 24 - пред 10 дена

Директорот на судска медицина спротивно од бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45 тело

Прес 24 - пред 9 дена

На местото на несреќата биле пронајдени 44 тела, од автобусот скокнале 8 лица

Олабави.ме - пред 10 дена

Станков за МИА: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Независен - пред 9 дена

Милева со нови детали за несреќата: Осум лица се спасилe од автобусот

Независен - пред 10 дена

Каде е осмиот преживеан патник од автобусот во Бугарија?

Независен - пред 9 дена

Милева: Преживеан патник тврди дека спасил осум лица ние пронајдовме 44 трупа останува големата загатка каде е осмото лице

media.mk - пред 9 дена

Каде е „осмиот патник“ преживеан во пожарот на автобусот на Беса Транс!?

Express - пред 10 дена

Станков за МИА: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Бриф - пред 9 дена

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Бриф - пред 10 дена

Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Опсервер - пред 9 дена

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Опсервер - пред 10 дена

Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број на настрадани лица во несреќата

НоваТВ - пред 9 дена

Пронајдени се 44 тела во автобусот на смртта: Еден од преживеаните тврди дека спасил осум лица

НоваТВ - пред 10 дена

Станков: Досега се направени обдукции на 44 тела, конечната бројка ќе се знае по поврзување преку ДНК анализа

Макпрес - пред 9 дена

Мистерија: Пронајдени 44 тела на настраданите патници, маж тврди дека се спасиле 8 а не 7 лица

Макпрес - пред 10 дена

Станков за МИА: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Инфомакс - пред 9 дена

Видов 44 целосни тела и делови од 45 тело: Директорот на cyдска meдицина ги демантиpa бугарските oбвинитeли

Инфомакс - пред 10 дена

СУДСКА МЕДИЦИНА: Телата во автобусот се изгорени, не може да се утврди точниот број настрадани додека не заврши ДНК анализата

Денешен - пред 9 дена

Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број на настрадани во несреќата

За Се - пред 9 дена

Милева: Еден од преживеаните ми кажа дека преживеале осуммина, работиме на пронаоѓање на осмото лице

За Се - пред 10 дена

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Гостивар Прес - пред 10 дена

Мистерија дали има уште еден преживеан: Пронајдени 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица, велат од бугарското Обвинителство

еМагазин - пред 10 дена

Директорот на судска медицина Александар Станков, контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45 тело

еМагазин - пред 9 дена

Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број на настрадани во несреќата

Само Здравје - пред 9 дена

Милева: Еден од преживеаните ми кажа дека преживеале осуммина, работиме на пронаоѓање на осмото лице

Само Здравје - пред 10 дена

Станков контра бугарските обвинители: Видов 44 целосни тела и делови од 45-то тело

Лидер - пред 9 дена

Станков: Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

Лидер - пред 9 дена

Пронајдени се 44 тела, преживеан патник тврди дека спасил осум лица

Лидер - пред 10 дена

Пронајдени се 44 тела, преживеан тврди дека спасил осум лица, но едниот патник го нема

24 Инфо - пред 10 дена

Додека не заврши ДНК анализата, не може да се утврди точниот број лица настрадани во несреќата

24 Инфо - пред 9 дена

Бугарските истражители тврдат: „Во автобусот пронајдовме 44 изгорени тела“ – каде е осмиот преживена патник?

Таратур - пред 9 дена