MOK ја критикува намерата на ФИФА за светско првенство на две години

Република - пред 9 дена

Томас Бах: ФИФА греши ако мисли дека Мундијал на секои две години ќе носи двојно повеќе пари

Курир - пред 9 дена

Бах: ФИФА греши ако мисли дека Мундијал на секои две години ќе носи двојно повеќе пари

Кајгана - пред 9 дена

СП на секои две години ќе им нанесе штета на УЕФА и клубовите од 8 милијарди евра!

Спорт Клуб - пред 11 дена

Затоа се против СП на две години: Лигите и УЕФА ќе губат осум милијарди евра годишно!

Спорт 1 - пред 10 дена

Томас Бах: ФИФА греши ако мисли дека Мундијал на секои две години ќе носи двојно повеќе пари

Опсервер - пред 9 дена

Томас Бах: ФИФА греши ако мисли дека Мундијал на секои две години ќе носи двојно повеќе пари

Макпрес - пред 9 дена

ТОМАС БАХ: Мундијал на секои 2 години нема да им донесе повеќе пари на ФИФА

Денешен - пред 9 дена

Томас Бах: ФИФА греши ако мисли дека Мундијал на секои две години ќе носи двојно повеќе пари

24 Инфо - пред 9 дена