Сарафов со првични детали: Најверојатно се работи за човечка грешка, немало туби со бензин, а опасност е и банкината

Мкд.мк - пред 10 дена

ДНК - анализата на остатоците од телата ќе го даде одговорот за точниот број на жртвите во трагедијата, вели Станков

Мкд.мк - пред 9 дена

Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Весник - пред 10 дена

Бугарското обвинителство: Тубите за гориво биле празни, денес продолжуваат распитите

Весник - пред 10 дена

Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Вечер - пред 10 дена

Бугарското обвинителство: Тубите за гориво биле празни, денес продолжуваат распитите

Вечер - пред 10 дена

Бугарските обвинители се соменваат дека човечка грешка ја предизвикала автобуската несреќа

Макфакс - пред 10 дена

Сарафов: Загинатите починале како последица на задушување. Пронајдени се три туби, но ниту не биле полни, ниту се запалени.

Либертас - пред 10 дена

Сарафов: Загинатите починале како последица на задушување. Пронајдени се три туби, но ниту биле полни, ниту се запалени

Либертас - пред 10 дена

Бугарско обвинителство: Човечката грешка е водечката и главна верзија на трагедијата на автопатот.

Либертас - пред 10 дена

Бугарско обвинителство: Човечката грешка е водечката и главна верзија на трагедијата на автопатот. Пронајдени се 44 тела, спасени се 8, но едниот го нема

Либертас - пред 10 дена

Во автобусот имало туби за гориво но биле празни, тврди Сарафов

Фокус - пред 10 дена

Сарафов: Загинатите во автобусот на „Беса транс“ починале од задушување

Фокус - пред 10 дена

Главна причина за несреќата е човечка грешка, а не терористички акт

Фокус - пред 10 дена

Нови детали: Сомнежот е дека човечка грешка е причина за несреќата, патниците биле испитани

А1он - пред 10 дена

Сарафов: Влечењето на банкината по асфалтот предизвикало искрење – веројатно од тоа се запалил автобусот

Република - пред 10 дена

Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатно се работи за човечка грешка, опасност е банкината,

Република - пред 10 дена

Бугарско обвинителство: Сите жртви настрадале од задушување

Република - пред 10 дена

Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Канал 5 - пред 10 дена

Сарафов: Се сомневаме во човечка грешка, во тубите немало бензин

Нова Македонија - пред 10 дена

Сарафов: Засега е најблиска верзијата за човечка грешка, во тубите немало бензин

Нова Македонија - пред 10 дена

На местото на несреќата биле пронајдени 44 трупа, преживеан сведочи дека се спасиле 8 лица, а не 7

Нова Македонија - пред 10 дена

На местото на несреќата биле пронајдени 44 трупа, преживеан сведочи дека се спасиле 8 лица, а не 7

Нова Македонија - пред 10 дена

Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Телма - пред 10 дена

Човечка грешка е причина за несреќата, жртвите починале од задушување

Нетпрес - пред 10 дена

Се проверувало дали несреќата со автобусот е терористички акт, оваа верзија отфрлена

Курир - пред 10 дена

Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Курир - пред 10 дена

Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Кајгана - пред 10 дена

Бугарските обвинители се соменваат дека човечка грешка ја предизвикала автобуската несреќа

Инфо - пред 10 дена

ПАТНИЦИТЕ ПОЧИНАЛЕ ОД ЗАДУШУВАЊЕ: Вдишувале саѓи-покажува аутопсијата на изгорените тела

Фактор - пред 10 дена

Сарафов: Загинатите починале како последица на задушување од пожарот

Слободен Печат - пред 10 дена

Главниот обвинител на Бугарија: Загинатите починале како последица на задушување од пожарот

Слободен Печат - пред 10 дена

Бугарско обвинителство: На местото на трагедијата се пронајдени 44 тела, спасени се 8, но едниот го нема

Слободен Печат - пред 10 дена

Бугарскиот јавен обвинител: Немало туби со нафта, имало знаци на кочење, банкината опасна за безбедноста

24 вести - пред 9 дена

Бугарскиот јавен обвинител: Најверојатно се работи за човечка грешка, банкината е опасна

24 вести - пред 10 дена

(Видео) Сарафов со првични детали - што е утврдено во врска со наводите дека во автобусот имало туби со гориво

Точка - пред 10 дена

Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Скопје Инфо - пред 10 дена

На местото на трагедијата се пронајдени 44 тела, спасени се 8, но еден нема, тврди бугарското обвинителство

Скопје Инфо - пред 10 дена

Бугарско обвинителство: Тубите за гориво во автобусот биле празни

Скопје Инфо - пред 10 дена

Пронајдени се три туби во автобусот, ама пожарот не избувнал од нив

Прес 24 - пред 10 дена

На настанот нема ниту еден очевидец, вели Серафов

Прес 24 - пред 9 дена

Човечка грешка е најверојатна причина за несреќата, а не терористички акт или туби со нафта

Независен - пред 10 дена

Сарафов: Главна причина за несреќата човечка грешка, патниците умреле од задушување

Независен - пред 10 дена

Бугарските обвинители се соменваат дека човечка грешка ја предизвикала автобуската несреќа

Денар - пред 10 дена

Бугарското обвинителство: Верзијата за пренос на гориво не е точна имало три туби со остатоци од нафта но не биле полни

media.mk - пред 9 дена

Патниците во автобусот на Беса Транс, починале од задушување, објави бугарското обвинителство

Express - пред 10 дена

Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Бриф - пред 10 дена

Обвинителот Сарафов кажа од што починале настраданите во автобусот

Бриф - пред 10 дена

Човечка грешка е најверојатна причина за несреќата, а не терористички акт или туби со нафта

Бриф - пред 9 дена

Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Опсервер - пред 10 дена

Човечка грешка е најверојатна причина за несреќата, а не терористички акт или туби со нафта

Опсервер - пред 10 дена

Сарафов: Човечка грешка е најверојатна причина за несреќата, а не терористички акт или туби со нафта

НоваТВ - пред 9 дена

Настраданите починале како последица на задушување, а едно лице не е ниту меѓу преживеаните, ниту меѓу починатите, изјави Сарафов

НоваТВ - пред 10 дена

Сарафов: Аутопсиите покажуваат дека настраданите во сообраќајната несреќа починале од задушување а не од ударот

Макпрес - пред 9 дена

Сарафов: Влечењето на банкината по асфалтот предизвикало искpeње – веројатно од тоа се зaпaлил автобусот

Инфомакс - пред 10 дена

(Во живо) Во тубите имало масло кое нe се зaпaлило: Прес-конференција на бугарското обвинитeлcтво – Водечката верзија е човечка гpeшка

Инфомакс - пред 10 дена

САРАФОВ: Пронајдени се три туби ама празни и неизгорени, а аутопсиите покажуваат дека сите загинати во автобусот починале од задушување

Денешен - пред 10 дена

Сарафов: Лицата починале од задушување, а не од ударот, тоа значи дека биле живи во моментот на пожарот

За Се - пред 10 дена

Сарафов: Загинатите починале од задушување, на местото на несреќата се пронајдени 44 тела

Охрид Прес - пред 10 дена

Во тубите немало гориво, водечка верзија за несреќата е човечка грешка

Кумановски муабети - пред 10 дена

Пронајдени 44 тела, во болница има седум преживеани, едно лице недостасува

Кумановски муабети - пред 10 дена

Бугарското обвинителство ги отфрли верзиите за терористички акт и туби со нафта, како можна причина за несреќата во Бугарија

еМагазин - пред 10 дена

Бугарско обвинителство: Аутопсиите покажуваат дека сите загинати во несреќата во Бугарија починале од задушување, а не од ударот

еМагазин - пред 10 дена

Сарафов: Лицата починале од задушување, а не од ударот, тоа значи дека биле живи во моментот на пожарот

Само Здравје - пред 10 дена

Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

Лидер - пред 10 дена

Бугарското обвинителство: Тубите за гориво биле празни, денес продолжуваат распитите

Лидер - пред 10 дена

Сарафов: Жртвите умреле од задушување, најверојатна причина за несреќата е човечка грешка

24 Инфо - пред 10 дена