Го преболи Грашо: Данијела е заљубена од богат Австриец?

Република - пред 7 дена

Данијела првпат зборува за Петар Грашо по раскинувањето

Република - пред 7 дена

Крајот со Грашо беше неизбежен: Даниела Мартиновиќ проговори за разделбата

Репортер - пред 7 дена

Данијела првпат јавно прозборе по крајот на 24 годишната врска: „Петар Грашо е убаво минато“

Курир - пред 7 дена

Крајот со Грашо беше неизбежен: Данијела Мартиновиќ прозборе за разделбата

Инфо - пред 7 дена

Даниела Мартиновиќ првпат проговори по раскинувањето со Грашо: Тој е убаво минато…

Слободен Печат - пред 7 дена

Данијела Мартиновиќ првпат се огласи за раскинувањето со Петар Грашо: „Тоа е едно убаво минато“

Вистина - пред 7 дена

Данијела првпат јавно за прекинувањето на врската со Грашо: „Петар е убаво минато...“

Точка - пред 7 дена

Данијела Мартиновиќ се огласи за раскинувањето на 24 годишната врска со Петар Грашо

Скопје24 - пред 7 дена

Крајот со Грашо беше неизбежен: Данијела Мартиновиќ прозборе за разделбата

M Express - пред 7 дена

Данијела Мартиновиќ првпат се огласи за раскинувањето со Петар Грашо: „Тоа е едно убаво минато“

24 Инфо - пред 7 дена