Извештај на СЗО: дел од македонските граѓани не се здравствено осигурани, а опфатот со лекови е ограничен

Мкд.мк - пред 7 дена

СЗО: Првата сеопфатна анализа за финансиската заштита во здравствениот систем на Македонија

Весник - пред 7 дена

СЗО: Првата сеопфатна анализа за финансиската заштита во здравствениот систем на Македонија

Вечер - пред 7 дена

Дали луѓето може да си дозволат да платат за здравствена заштита? – СЗО објави извештај за Македонија

Макфакс - пред 7 дена

СЗО ја објави првата сеопфатна анализа за финансиската заштита во здравствениот систем на Северна Македонија

Либертас - пред 7 дена

СЗО објави извештај за Македонија: Дали луѓето можат да си дозволат да платат за здравствена заштита?

Република - пред 7 дена

СЗО ја објави првата анализа за финансиската заштита во здравствениот систем на Македонија

Канал 5 - пред 7 дена

Што вели извештајот на СЗО за здравството во Македонија

Нова Македонија - пред 7 дена

Дали луѓето можат да си дозволат да платат за здравствена заштита? – СЗО објави извештај за Македонија

Инфо - пред 7 дена

СЗО: Во Македонија 6 отсто од домаќинствата со катастрофални трошоци за приватно лекување

Фактор - пред 7 дена

СЗО ја објави првата сеопфатна анализа за финансиската заштита во здравствениот систем на Северна Македонија

Скопје Инфо - пред 7 дена

СЗО: Над 6 отсто од граѓаните во Македонија имаат катастрофални трошоци за здравство

Независен - пред 7 дена

Дали луѓето можат да си дозволат да платат за здравствена заштита? – СЗО објави извештај за Македонија

Денар - пред 7 дена

СЗО: Нездраво е да се биде болен во Македонија

Express - пред 7 дена

СЗО ја објави првата сеопфатна анализа за финансиската заштита во здравствениот систем на Северна Македонија

Бриф - пред 7 дена

Лекарите специјалисти надвор од работното време ќе може да дежураат низ болниците во внатрешноста

Работник - пред 8 дена

СЗО ја објави првата сеопфатна анализа за финансиската заштита во здравствениот систем на Македонија

Опсервер - пред 7 дена

СЗО за здравствениот систем на С. Македонија: Сè повеќе луѓе имаат пристап до јавното здравство, трошоците се катастрофални и остануваат предизвик

НоваТВ - пред 7 дена

СЗО ја објави првата сеопфатна анализа за финансиската заштита во здравствениот систем на Македонија

Макпрес - пред 7 дена

ИЗВЕШТАЈ НА СЗО: 4% од домаќинствата во Македонија паднале во длабока сиромаштија поради огромните трошоци за приватно лекување

Денешен - пред 7 дена

СЗО: Првата сеопфатна анализа за финансиската заштита во здравствениот систем на Македонија

Лидер - пред 7 дена

Дали луѓето можат да си дозволат да платат за здравствена заштита?-СЗО објави извештај за Македонија

24 Инфо - пред 7 дена