Samsung конечно планира да понуди брзо полнење од 45W на своите смартфони

Инфо - пред 9 дена

Samsung го претстави ажурираниот софтвер One UI 4

USB - пред 7 дена

Новите информации за Galaxy S22 Ultra донесуваат детали за камерите

USB - пред 7 дена

Се појави дел од листата на преносни Samsung уреди за 2022. година

USB - пред 8 дена

Samsung го претстави ажурираниот софтвер One UI 4

Инфо - пред 7 дена

Се појави дел од листата на преносни Samsung уреди за 2022. година

Инфо - пред 8 дена

Новите информации за Galaxy S22 Ultra донесуваат детали за камерите

Инфо - пред 7 дена

Samsung го претстави ажурираниот софтвер One UI 4

Опсервер - пред 7 дена

Samsung го претстави ажурираниот софтвер One UI 4

24 Инфо - пред 7 дена