Холандските пациенти се транспортираат во Германија поради полни болници

Вечер - пред 9 дена

Холандските пациенти со ковид се носат во Германија, болниците се преполни

Вечер - пред 9 дена

Холандски пациенти се пренесуваат во Германија поради преполни болници

Мкд.мк - пред 9 дена

Холандски болници поради Covid-19 ги одложуваат хемотерапиите и трансплантациите

Весник - пред 7 дена

Холандските пациенти со ковид се носат во Германија, болниците се преполни

Весник - пред 9 дена

Холандија почна да превезува ковид пациенти во Германија

Весник - пред 9 дена

Холандските пациенти се транспортираат во Германија поради полни болници

Весник - пред 9 дена

Холандски болници поради Covid-19 ги одложуваат хемотерапиите и трансплантациите

Вечер - пред 7 дена

Холандија почна да превезува ковид пациенти во Германија

Вечер - пред 9 дена

Болниците ги полнат капацитетите. Холандија почна да превезува ковид пациенти во Германија.

Макфакс - пред 9 дена

Болниците во Холандија поради Ковид-19 откажуваат хемотерапии и трансплатации на органи

Макфакс - пред 7 дена

Во Холандија се откажуваат хемотерапии и трансплантации

Фокус - пред 7 дена

Холандските пациенти со ковид се носат во Германија, болниците се преполни

Канал 5 - пред 9 дена

Ковидот беснее во Холандија: Болниците ги откажуваат хемотерапиите и трансплантациите

Република - пред 7 дена

Холандските пациенти се транспортираат во Германија поради полни болници

Канал 5 - пред 9 дена

Холандски болници поради Covid-19 ги одложуваат хемотерапиите и трансплантациите

Нетпрес - пред 7 дена

Холандија почна да превезува ковид пациенти во Германија

Нетпрес - пред 9 дена

Болниците ги полнат капацитетите. Холандија почна да превезува ковид пациенти во Германија.

Инфо - пред 9 дена

Болниците во Холандија поради ковид откажуваат хемотерапии и трансплатации на органи

Инфо - пред 7 дена

Болниците во Холандија поради ковид-19 ги откажуваат хемотерапиите и трансплантациите

Слободен Печат - пред 7 дена

Болниците во Холандија поради ковид откажуваат хемотерапии и трансплантации на органи

Точка - пред 7 дена

Холандија почнала да пренесува ковид пациенти во Германија: Огромен притисок на болниците поради растот на заразени

Точка - пред 9 дена

Холандија откажува медицински терапии за да има кревети за ковид-пациенти

Скопје Инфо - пред 7 дена

Холандските пациенти со ковид се носат во Германија - болниците се преполни

Прес 24 - пред 9 дена

Додека Руте се кара со Орбан и му помага на Заев, Холандија остана без места во болниците за Ковид болните

Денешен - пред 9 дена

Германските болници понудија вкупно 20 кревети за пациенти од Холандија

media.mk - пред 9 дена

ПОРАДИ ПРЕПОЛНИ БОЛНИЦИ СО КОВИД ПАЦИЕНТИ Холанѓани се носат на лекување во Германија

+Инфо - пред 9 дена

Холандија почна со трансфер на ковид пациенти на лекување во Германија

НоваТВ - пред 9 дена

Болниците во Холандија поради Ковид-19 ги откажуваат хемотерапиите и трансплантациите

Макпрес - пред 7 дена

Холандските болници преполни, ковид пациентите се пренесуваат во Германија

Лидер - пред 9 дена

Болниците ги полнат капацитетите. Холандија почна да превезува ковид пациенти во Германија

24 Инфо - пред 9 дена

Болниците во Холандија поради ковид откажуваат хемотерапии и трансплатации на органи

24 Инфо - пред 7 дена