Во Скопје казнети 111 возачи

Мкд.мк - пред 11 дена

Казни за брзо возење за 44 возачи

Мкд.мк - пред 10 дена

За брзо возење казнети 175 возачи во еден ден

Весник - пред 9 дена

Засилени контроли, 161 санкциониран возач во Скопје

Весник - пред 10 дена

Засилени контроли, 161 санкциониран возач во Скопје

Вечер - пред 10 дена

За брзо возење казнети 175 возачи во еден ден

Вечер - пред 9 дена

175 возачи санкционирани за брзо возење

Макфакс - пред 9 дена

111 сообраќајни прекршоци во Скопје

Макфакс - пред 11 дена

Казни за 126 возачи, возеле над дозволеното

Макфакс - пред 11 дена

Во Скопје 111 казнети возачи, 15 немале возачка дозвола

А1он - пред 11 дена

Во Скопје 111 казнети возачи, 15 немале возачка дозвола

Канал 5 - пред 11 дена

Казни за 175 возачи за брзо возење на територијата на цела држава

Канал 5 - пред 9 дена

Изречени 126 санкции за брзо возење

Канал 5 - пред 11 дена

Во Скопје 111 казнети возачи, 15 немале возачка дозвола

Сител - пред 11 дена

Засилени контроли, 161 санкциониран возач во Скопје

Нетпрес - пред 10 дена

За брзо возење казнети 175 возачи во еден ден

Нетпрес - пред 9 дена

Полицијата казни 175 возачи за брзо возење

Курир - пред 9 дена

Возачи внимателно, полицијата пуштена на најјако: За еден ден изречени 126 казни за брзо возење

Курир - пред 11 дена

Внимавајте, контролите продолжуваат: 111 казни во Скопје за еден ден

Курир - пред 11 дена

ВНИМАВАЈТЕ, ИМА ЗАСИЛЕНИ КОНТРОЛИ: 161 казна во Скопје за само еден ден

Курир - пред 10 дена

175 возачи санкционирани за брзо возење

Инфо - пред 9 дена

111 сообраќајни прекршоци во Скопје

Инфо - пред 11 дена

Казни за 126 возачи, возеле над дозволеното

Инфо - пред 11 дена

За еден ден 175 казни за брзо возење

Слободен Печат - пред 9 дена

175 возачи санкционирани за брзо возење

Точка - пред 9 дена

Казни за 126 возачи, возеле над дозволеното

Точка - пред 10 дена

111 сообраќајни прекршоци во Скопје

Точка - пред 11 дена

МВР изрече 6 казни за технички неисправни и нерегистрирани возила во Скопје за еден ден

Скопје Инфо - пред 11 дена

175 санкции за брзо возење во целата земја

Скопје Инфо - пред 9 дена

161 сообраќајни прекршоци во Скопје за едно деноноќие

Скопје Инфо - пред 10 дена

161 сообраќаeн прекрошок во Скопје за едно деноноќие

Скопје Инфо - пред 10 дена

126 санкции за брзо возење низ целата земја

Скопје Инфо - пред 11 дена

Полицијата казни 175 возачи за брзо возење

Вести24 - пред 9 дена

161 сообраќајни прекршоци во Скопје

media.mk - пред 10 дена

111 сообраќајни прекршоци во Скопје

media.mk - пред 11 дена

Казни за 175 возачи за брзо возење на територијата на цела држава

Бриф - пред 9 дена

Во Скопје 111 казнети возачи, 15 немале возачка дозвола

Опсервер - пред 11 дена

Санционирани 161 возач во Скопје, 44 за брзо возење

Опсервер - пред 10 дена

Казни за 175 возачи за брзо возење на територијата на цела држава

Опсервер - пред 9 дена

Изречени 126 санкции за брзо возење

Опсервер - пред 11 дена

МВР: Санционирани 161 возач во Скопје, 44 за брзо возење

НоваТВ - пред 10 дена

МВР: Казнети 111 возачи во Скопје, 15 немале дозвола

НоваТВ - пред 11 дена

175 санкции за брзо возење

Макпрес - пред 9 дена

161 сообраќајни прекршоци во Скопје

Макпрес - пред 10 дена

126 санкции за брзо возење

Макпрес - пред 11 дена

111 сообраќајни прекршоци во Скопје

Макпрес - пред 11 дена

МВР: Во Скопје вчера казнивме 111 возачи од кои 15 без возачка дозвола и 6 со нерегистрирани возила, како и 15 пешаци

Денешен - пред 11 дена

МВР САНКЦИОНИРА: Вчера казнети 161 возач во Скопје, 10 за неатестирани фолии во возилата

Денешен - пред 10 дена

161 сообраќајни прекршоци во Скопје

Кумановски муабети - пред 10 дена

126 санкции за брзо возење низ државата

Кумановски муабети - пред 11 дена

Во Скопје 111 казнети возачи, 15 немале возачка дозвола

Лидер - пред 11 дена

Казни за 175 возачи за брзо возење на територијата на цела држава

Лидер - пред 9 дена

Изречени 126 казни за брзо возење

Лидер - пред 11 дена

161 казна во Скопје за само еден ден

Лидер - пред 10 дена

111 сообраќајни прекршоци во Скопје

24 Инфо - пред 11 дена