Судскиот совет бара од Врховен и од апелациските судови да ја изденачат казнената политика

Макфакс - пред 7 дена

Судски совет бара од Врховен и од апелационите судови да ја воедначат судската практика

Канал 5 - пред 7 дена

Судскиот совет бара воедначување на практиката за сообраќајни кривични дела

Нова Македонија - пред 7 дена

Судскиот совет бара од Врховен и од апелационите судови да ја воедначат казнената политика

Инфо - пред 7 дена

Судскиот совет бара од Врховен и од апелационите судови да ја воедначат казнената политика за кривични дела од областа на сообраќајот

Опсервер - пред 7 дена

Врховен и апелационите судови да ја преиспитаат казнената политика за кривични дела во сообраќајот, бара Судскиот совет

НоваТВ - пред 7 дена

Судскиот совет бара од Врховен и од апелационите судови да ја воедначат казнената политика за кривични дела од областа на сообраќајот

24 Инфо - пред 7 дена