Бучковски за спорот со Бугарија: Има проблеми на маса, мора да се бара компромис

Весник - пред 9 дена

Бучковски за спорот со Бугарија: Има проблеми на маса, мора да се бара компромис

Вечер - пред 9 дена

Бучковски: Промените што ги ветија Петков и Василев се позитивно прифатени во Северна Македонија

Макфакс - пред 9 дена

Бучковски: Македонија е оптимист дека со новата бугарска влада ќе ги решиме спорните прашања

Република - пред 9 дена

Бучковски: Ветените промени од Бугарија се позитивно прифатени

Нова Македонија - пред 9 дена

Бучковски: Промените што ги ветија Петков и Василев се позитивно прифатени во Северна Македонија

Инфо - пред 9 дена

Бучковски: Промените што ги ветија Петков и Василев се позитивно прифатени во Северна Македонија

Точка - пред 9 дена

Бучкоски: Можеме да постигнеме компромис со Бугарија, но не знам колку бргу

Независен - пред 9 дена

Бучковски за спорот со Бугарија: Има проблеми на маса, мора да се бара компромис

Лидер - пред 9 дена

Бучковски: Промените што ги ветија Петков и Василев се позитивно прифатени во Македонија

24 Инфо - пред 9 дена