Занаетчискиот сектор се соочува со многу предизвици

Бизнис вести - пред 9 дена

Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите

Канал 5 - пред 9 дена

Занаетчиската комора не сака покачување на минималната плата

Фактор - пред 9 дена

Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите и да ги задржиме вработените

Слободен Печат - пред 9 дена

Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите и да ги задржиме вработенит

Слободен Печат - пред 9 дена

Занаетчиите бараат финансиска поддршка за да ги одржат бизнисите и да ги задржат вработените

Независен - пред 9 дена

Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите и да ги задржиме вработените

Бриф - пред 9 дена

Занаетчискиот сектор се соочува со многу предизвици

Работник - пред 9 дена

Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите и да ги задржиме вработените

Опсервер - пред 9 дена

Занаетчиска комора: Ниту бизниси ќе одржиме, ниту вработени ќе задржиме без поддршка за плата

НоваТВ - пред 9 дена

Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите и да ги задржиме вработените

Макпрес - пред 9 дена

Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите и да ги задржиме вработените

24 Инфо - пред 9 дена