Полска го олеснува товарот на инфлацијата врз домаќинствата со пониски даноци и финансиска помош

А1он - пред 9 дена

Помали акцизи за бензинот и ДДВ за гасот и струјата – Полска го олеснува товарот од инфлацијата за домаќинствата

Независен - пред 9 дена

Полска го олеснува товарот на инфлацијата врз домаќинствата со пониски даноци и финансиска помош

Бриф - пред 9 дена

Полска го олеснува товарот на инфлацијата врз домаќинствата со пониски даноци и финансиска помош

Опсервер - пред 9 дена

Полска го олеснува товарот на инфлацијата врз домаќинствата со пониски даноци и финансиска помош

Макпрес - пред 9 дена

ПОЛСКА И ЕКОНОМСКАТА КРИЗА: Товарот на инфлацијата врз домаќинствата олеснат со пониски даноци и финансиска помош

Денешен - пред 9 дена

Полска го олеснува товарот на инфлацијата врз домаќинствата со пониски даноци и финансиска помош

Лидер - пред 9 дена

Полска го олеснува товарот на инфлацијата врз домаќинствата со пониски даноци и финансиска помош

24 Инфо - пред 9 дена