Германските инвеститори бараат да се прецизира предлогот за недела неработен ден

Мкд.мк - пред 10 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Весник - пред 10 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Вечер - пред 10 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Либертас - пред 10 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

А1он - пред 10 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Бизнис вести - пред 10 дена

Германските инвеститори во земјава бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Република - пред 10 дена

Германските инвеститори во земјава бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Република - пред 10 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Република - пред 10 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Канал 5 - пред 10 дена

Германските инвеститори бараат појаснување за „недела неработен ден“

Фактор - пред 10 дена

Германските инвеститори бараат со Уредба да се прецизира Предлог – законот за неработна недела

Банкометар - пред 9 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Независен - пред 10 дена

Германските инвеститори бараат од Владата појаснување за „недела неработен ден“

Алфа - пред 9 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Express - пред 9 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Бриф - пред 9 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Работник - пред 10 дена

ГЕРМАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ БАРААТ УРЕДБА ЗА ПРЕЦИЗИРАЊЕ НА „НЕДЕЛА НЕРЕБОТЕН ДЕН“ Компаниите да немаат проблеми со глобалните синџири на снабдување

+Инфо - пред 10 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Опсервер - пред 10 дена

Германските инвеститори побарале во предлог законот за недела неработен ден, да се вметне уредба со која прецизно ќе се регулира законот

НоваТВ - пред 10 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Макпрес - пред 10 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела да биде неработен ден

еМагазин - пред 10 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

Лидер - пред 10 дена

Германските инвеститори со уредба бараат прецизирање на Предлог-законот за недела неработен ден

24 Инфо - пред 10 дена