Синот на вториот возач го идентификува телото на својот татко, вели дека бил во кабината за спиење

Макфакс - пред 7 дена

Синот на вториот возач на автобусот ја сподели последната фотографија од својот татко: „Татко ми спиеше во кабината, бев во Софија да го препознаам телото“

Либертас - пред 7 дена

Сведоштво на синот на вториот возач на автобусот: Телотo на татко му било пронајдено во кабината за спиење

А1он - пред 7 дена

Синот на вториот возач: Татко ми спиел во кабината, бев во Софија и го препознав телото

Република - пред 7 дена

Синот на вториот возач открива дека меѓу преживеаните има патник што не е на списокот од „Беса транс“

Република - пред 7 дена

КАДРИ МЕМЕДИ Е ВТОРИОТ ВОЗАЧ НА АВТОБУСОТ: Бил шофер повеќе од 20 години и никогаш не дозволувал патниците да внесуваат опасен багаж

Фактор - пред 7 дена

Синот на вториот возач на автобусот за БНТ открива: Татко ми спиеше во кабината, бев во Софија и го препознав телото

Слободен Печат - пред 7 дена

Вториот возач на автобусот загинал спиејќи во специјалната кабина за спиење

Скопје Инфо - пред 7 дена

Синот на вториот возач на автобусот ја сподели последната фотографија од својот татко: „Татко ми спиеше во кабината, бев во Софија да го препознаам телото“

Прес 24 - пред 7 дена

Синот на вториот возач на автобусот за БНТ: Телото на татко ми било пронајдено во кабината за спиење

НоваТВ - пред 7 дена

Синот на возачот открива дека меѓу преживеаните има патник што не е на списокот од Беса транс

Лидер - пред 7 дена