Полицијата синоќа имала работа кај Танушевци, приведени три лица

Мкд.мк - пред 14 дена

Двајца Срби во „голф“ превезувале девет Кубанци

Мкд.мк - пред 15 дена

Уапсени двајца српски државјани, шеврцувале мигранти

Весник - пред 15 дена

Уапсени двајца српски државјани, шеврцувале мигранти

Вечер - пред 15 дена

Приведени лица од Танушевци поради шверцување стока од широка потрошувачка

Макфакс - пред 14 дена

Приведени двајца српски државјани кои превезувале мигранти од Куба

Макфакс - пред 15 дена

Приведени двајца српски државјани, пронајдени девет мигранти од Куба

А1он - пред 15 дена

Приведени двајца шверцери од Танушевци, превезувале стока без декларација

А1он - пред 14 дена

Во голф превезувале девет мигранти: Приведени двајца српски државјани

Република - пред 15 дена

Срби уапсени на ГП Богородица, во „голф“ превезувале 9 мигранти од Куба

Сител - пред 15 дена

Приведени лица од Танушевци поради криумчарење стока од широка потрошувачка

Нова Македонија - пред 14 дена

Уапсени двајца српски државјани, шеврцувале мигранти

Нетпрес - пред 15 дена

Уапсени двајца српски државјани, полицијата во нивното возило пронашла мигранти

Курир - пред 15 дена

Приведени лица од Танушевци поради криумчарење

Курир - пред 14 дена

Приведени двајца српски државјани, превезувале 9 мигранти од Куба

Кајгана - пред 15 дена

Приведени лица од Танушевци поради криумчарење на стока од широка потрошувачка

Инфо - пред 14 дена

Приведени двајца српски државјани кои превезувале мигранти од Куба

Инфо - пред 15 дена

МЛАДИ СРБИ ШВЕРЦУВАЛЕ МИГРАНТИ ОД КУБА: Македонската полиција ги фати

Фактор - пред 15 дена

Приведени двајца српски државјани кои превезувале мигранти од Куба

Точка - пред 15 дена

МВР уапси двајца српски државјани, превезувале мигранти од Куба

Скопје Инфо - пред 15 дена

Две лица уапсени за криумчарење производи за широка потрошувачка

Скопје Инфо - пред 14 дена

Уапсени двајца Срби: Пренесувале 9 мигранти од Куба

Прес 24 - пред 15 дена

Приведени лица од Танушевци поради криумчарење

Алсат-М - пред 14 дена

Приведени двајца српски државјани, шверцувале мигранти од Куба во земјава

Алсат-М - пред 15 дена

Приведени двајца српски државјани, пронајдени 9 мигранти од Куба

Алсат-М - пред 15 дена

Приведени лица од Танушевци поради криумчарење

Макпрес - пред 14 дена

Приведени двајца српски државјани, пронајдени 9 мигранти од Куба

media.mk - пред 15 дена

Кај ГП Богородица пронајдени 9 мигранти од Куба во српско возило

Порта - пред 15 дена

Приведени двајца српски државјани, пронајдени девет мигранти од Куба

Опсервер - пред 15 дена

При контрола на товарно возило најдена разновидна роба. Потоа братот на возачот со друго возило не запрел на знак од полиција

Опсервер - пред 13 дена

Приведени се двајца српски државјани, превезувале девет мигранти од Куба

НоваТВ - пред 15 дена

Приведени двајца српски државјани, пронајдени 9 мигранти од Куба

Макпрес - пред 15 дена

Уапсени двајца српски државјани, полицијата во нивното возило пронашла мигранти

Лидер - пред 15 дена

Приведени лица од Танушевци поради криумчарење

Лидер - пред 13 дена

Приведени двајца Срби, во „голф“ шверцувале 9 мигранти од Куба

24 Инфо - пред 15 дена