Зеленски предлага заеднички состанок со Путин и Бајден

Макфакс - пред 14 дена

Украинскиот претседател денеска побара средба со Путин и Бајден

Вечер - пред 13 дена

Украинскиот претседател денеска побара средба со Путин и Бајден

Весник - пред 13 дена

Зеленски предлага заеднички состанок со Путин и Бајден

Нова Македонија - пред 14 дена

Украинскиот претседател денеска побара средба со Путин и Бајден

Нетпрес - пред 13 дена

Зеленски предлага заеднички состанок со Путин и Бајден

Инфо - пред 14 дена

Зеленски предлага заеднички состанок со Путин и Бајден

Точка - пред 14 дена

Поранешниот премиер на Украина: Путин ќе го изеде за појадок, не би го советувал да води преговори

Точка - пред 15 дена

Зеленски денеска побара средба со Путин и Бајден

Макпрес - пред 13 дена

Зеленски побара средба со Путин и Бајден

media.mk - пред 13 дена

Јацењук: Го советувам Зеленски да не преговара со Путин без САД и ЕУ

Макпрес - пред 14 дена

Зеленски предлага заеднички состанок со Путин и Бајден

24 Инфо - пред 14 дена