ХРВАТСКА СЕ ПРАЗНИ: 400.000 жители ПОМАЛКУ за 10 години

Вечер - пред 9 дена

Хрватска во последните 10 години загубила 10% од своето население, покажа пописот

Вечер - пред 9 дена

ХРВАТСКА СЕ ПРАЗНИ: 400.000 жители ПОМАЛКУ за 10 години

Весник - пред 9 дена

Хрватска во последните 10 години загубила 10% од своето население, покажа пописот

Весник - пред 9 дена

Хрватска за десет години изгубила 9,5 отсто од населението

Макфакс - пред 9 дена

Хрватска немала толку малку жители од 1948 година

А1он - пред 9 дена

Хрватска во последните 10 години загубила 10% од своето население, покажа пописот

Канал 5 - пред 9 дена

Хрватска за десет години изгубила 9,5 отсто од населението

Инфо - пред 9 дена

ЗА 10 ГОДИНИ ХРВАТСКА ОСТАНАЛА БЕЗ 400 ИЛЈАДИ ЛУЃЕ - првични резултати од пописот

Фактор - пред 9 дена

Поразувачки бројки на пописот во Хрватска: За една деценија, земјата загубила 400.000 жители

Слободен Печат - пред 9 дена

Хрватска за десет години изгубила 9,5 отсто од населението

Точка - пред 9 дена

Хрватска за десет години изгубила 9,5 отсто од населението

Прес 24 - пред 9 дена

Хрватска за десет години изгубила 9,5 отсто од населението

Прес 24 - пред 9 дена

Хрватска во последните 10 години загубила 10% од своето население

Прес 24 - пред 9 дена

Демографи: На Хрватска и се заканува најголемо намалување на бројот на населението

Макпрес - пред 9 дена

Хрватска за десет години изгубила 360.000 жители

Лидер - пред 9 дена

Хрватска за десет години изгубила 9,5 отсто од населението

24 Инфо - пред 9 дена