Викендов нема да има парно во Скопје: Гас за греење има уште за утре!

Вечер - пред 14 дена

Дали ќе има парно? БЕГ ИМА СРЕДСТВА ЗА ГАС ДО УТРЕ, бара владата времено да ја преземе компанијата

Вечер - пред 15 дена

Скопјани ќе имаат парно, државата преку ЕСМ ќе го преземе управувањето со БЕГ

Вечер - пред 14 дена

Владата преку ЕСМ ќе управува со БЕГ до крајот на грејната сезона

Макфакс - пред 14 дена

Владата донесе Уредба за прогласување кризна состојба заради нарушување на снабдувањето со топлинска енергија

А1он - пред 14 дена

Скопјани ќе имаат парно, државата ќе управува со БЕГ за до крајот на грејната сезона да нема проблеми

А1он - пред 14 дена

Владата обезбеди дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Вечер - пред 15 дена

Бектеши: Обезбедени дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Макфакс - пред 15 дена

За кривичната пријава од МВР против БЕГ стара речиси 3 години, Обвинителството сè уште води предистрага

Мкд.мк - пред 14 дена

Проблемот со парното е решен, граѓаните утре и до крајот на грејната сезона ќе имаат топли радијатори, уверува Бектеши

Мкд.мк - пред 14 дена

Од 14 јануари Владата да ја преземе во времено управување компанијата, предлага БЕГ

Мкд.мк - пред 14 дена

Cо работа на ТЕ-ТО ќе се обезбедат топли радијатори за скопјани, пресече Владата

Мкд.мк - пред 15 дена

БЕГ пред одземање на лиценцата, неизвесно дали утре ќе има парно греење

Мкд.мк - пред 14 дена

Скопјани ќе имаат парно, државата преку ЕСМ ќе го преземе управувањето со БЕГ

Весник - пред 14 дена

Бислимовски: БЕГ ќе остане без лиценца во истиот момент кога ќе престане да испорачува топлинска енергија

Весник - пред 14 дена

„ТЕТО“ ќе обезбеди дополнителни количества електрична и топлинска енергија, БЕГ има гас само уште за денеска

Весник - пред 14 дена

Викендов нема да има парно во Скопје: Гас за греење има уште за утре!

Весник - пред 14 дена

Дали ќе има парно? БЕГ ИМА СРЕДСТВА ЗА ГАС ДО УТРЕ, бара владата времено да ја преземе компанијата

Весник - пред 15 дена

Владата обезбеди дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Весник - пред 15 дена

Владата ќе расправа дали да ја одземе лиценцата на БЕГ

Весник - пред 15 дена

Владата ќе расправа дали да ја одземе лиценцата на БЕГ

Вечер - пред 15 дена

„ТЕТО“ ќе обезбеди дополнителни количества електрична и топлинска енергија, БЕГ има гас само уште за денеска

Вечер - пред 14 дена

Бислимовски: БЕГ ќе остане без лиценца во истиот момент кога ќе престане да испорачува топлинска енергија

Вечер - пред 14 дена

Обезбедени дополнителни количини струја и топлинска енергија, АД ТЕ-ТО ќе работи по 20 часа на ден

Макфакс - пред 15 дена

И национализација на БЕГ е опција за скопјани да имаат парно, Регулаторната е нетранспарентна во целиот процес, смета ексчленот Бошковски

А1он - пред 14 дена

Владата обезбеди дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

А1он - пред 15 дена

АД ТЕ-ТО: Предлогот на Владата за нас значи работење со загуби

Канал 5 - пред 14 дена

Парно ќе има до крајот на грејната сезона

Република - пред 14 дена

ТЕ-ТО: Испораката на наша топлинска енергија само делумно го решава проблемот на БЕГ

Канал 5 - пред 15 дена

БЕГ има гас до утре, бара Владата да го преземе управувањето до крајот на грејната сезона

Канал 5 - пред 15 дена

Владата донесе Уредба за прогласување кризна состојба заради нарушување на снабдувањето со топлинска енергија

Република - пред 14 дена

Владата прогласи кризна состојба заради нарушување на снабдувањето со топлинска енергија

Канал 5 - пред 14 дена

Бектеши: Решен е проблемот со парното, граѓаните ќе добијат непречена испорака

Канал 5 - пред 14 дена

Прес конференција на вицепремиерот Битиќи и министерот за економија Бектеши (Во живо)

Канал 5 - пред 14 дена

Бислимовски: БЕГ ќе остане без лиценца во истиот момент кога ќе престане да испорачува топлинска енергија

Република - пред 14 дена

Бектеши: АД „ТЕ-ТО” ќе работи седум дена во неделата од 05 до 01 часот со полна моќност

Канал 5 - пред 15 дена

Најави ли БЕГ можност викендов да нема парно?!

Република - пред 14 дена

Дали скопјани од утре ќе останат со ладни радијатори?

Канал 5 - пред 14 дена

БЕГ бара од Владата привремено да го преземе управувањето со компанијата: Пари за гас има само за до утре

Република - пред 14 дена

Бектеши: Обезбедени дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Канал 5 - пред 15 дена

„ТЕТО“ ќе обезбеди дополнителни количества електрична и топлинска енергија, БЕГ има гас само уште за денеска

Бизнис вести - пред 14 дена

Битиќи-Бектеши: Решен е проблемот со парното, граѓаните ќе имаат непрекината испорака до крајот на грејната сезона

Бизнис вести - пред 14 дена

Бектеши: Обезбедени се дополнителни количества електрична и топлинска енергија од АД ТЕТО

Бизнис вести - пред 15 дена

Дали уште денеска ќе имаме топли радијатори?

Република - пред 14 дена

Владата обезбеди дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Република - пред 15 дена

Скопјани нема да останат без греење

Република - пред 14 дена

Владата обезбеди дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Канал 5 - пред 15 дена

ТЕ-ТО АД Скопје: Предлогот на владата за нас ќе значи работење со загуба

Канал 5 - пред 14 дена

„ТЕ-ТО" ќе обезбеди дополнителни количества електрична и топлинска енергија

Канал 5 - пред 14 дена

Владата обезбеди дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Сител - пред 15 дена

Владата донесе Уредба за прогласување кризна состојба заради нарушување на снабдувањето со топлинска енергија

Сител - пред 13 дена

Бектеши: Утре и понатаму во текот на грејната сезона скопјани нема да се разбудат со ладни радијатори

Сител - пред 13 дена

Бектеши: Обезбедени се дополнителни количества електрична и топлинска енергија од АД ТЕТО

Сител - пред 15 дена

Колку БЕГ заработуваше од парното пред поскапувањето на гасот?

off.net - пред 15 дена

БЕГ има гас за уште еден ден, бара Владата да ја преземе контролата

off.net - пред 14 дена

ВИКЕНДОВ БЕЗ ПАРНО: Гас за греење има уште за утре- БЕГ ја повика Владата да ја преземе компанијата до крајот на грејната сезона

Курир - пред 14 дена

Владата донесе Уредба за прогласување кризна состојба заради нарушување на снабдувањето со топлинска енергија

Нетпрес - пред 13 дена

Владата донесе Уредба за прогласување кризна состојба заради нарушување на снабдувањето со топлинска енергија

Курир - пред 14 дена

Бектеши: Решен е проблемот со парното, граѓаните ќе имаат непречена испорака на топлинска енергија

Нетпрес - пред 14 дена

БЕГ МОЖЕ СЛОБОДНО ДА ГО ИСКЛУЧИ ПАРНОТО, ОТИ НЕМА ИСТРАГА ЗА РЕГУЛАТОРИТЕ ШТО ВО 2012 НЕЗАКОНСКИ Ѝ ДАЛЕ ЛИЦЕНЦИ

Сакам да кажам - пред 14 дена

Обезбедени дополнителни количини струја и топлинска енергија

Нова Македонија - пред 15 дена

ТЕ-ТО: Продажба на струја под производната цена ќе значи работа со загуба

Нетпрес - пред 14 дена

Скопјани на штрек: Ќе имаат ладни или топли радијатори?

Нова Македонија - пред 14 дена

Владата преку ЕСМ ќе управува со БЕГ до крај на грејната сезона

Нова Македонија - пред 14 дена

БЕГ: Имаме гас само за до утре, Владата да го преземе парно греењето

Нова Македонија - пред 14 дена

Скопјани нема да останат без парно, ниту БЕГ без лиценци, ЕСМ ќе управува со БЕГ до крајот на грејната сезона

Телма - пред 13 дена

Кризата со парното греење ја достигна својата кулминација – најмалку 216 илјади граѓани во Скопје може да останат без парно на минусни температури

Телма - пред 14 дена

Владата ќе прогласи кризна состојба, ама нема да ги одземе лиценците на БЕГ, ЕСМ привремено ќе управува со централното греење

Телма - пред 14 дена

Бислимовски: Ќе и ја одземеме лиценцата на БЕГ во моментот кога ќе престане да испорачува топлинска енергија

Телма - пред 14 дена

БЕГ има гас само уште за денеска – дополнителни количества на електрична и на топлинска енергија ќе обезбеди „ТЕТО“

Телма - пред 14 дена

TE-TO AД Скопје ќе работи со загуба

Телма - пред 15 дена

Владата ќе расправа дали да ја одземе лиценцата на БЕГ

Телма - пред 15 дена

Владата не ја одзеде лиценцата на БЕГ- проблемот со струјата и парното ќе го решава со ТЕ-ТО

Телма - пред 15 дена

БЕГ: Повеќе не можеме да обезбедуваме финансирање за грејната сезона без државна помош

Телма - пред 15 дена

АД ТЕ-ТО ќе работи седум дена во неделата за обезбедување на дополнителни количини на електрична енергија

Телма - пред 15 дена

СКОПЈЕ ЌЕ ИМА ПАРНО, ЕСМ ЌЕ УПРАВУВА СО БЕГ ДОДЕКА ТРАЕ КРИЗАТА, РЕКОА ОД ВЛАДАТА, ЛИЦЕНЦАТА НА КОМПАНИЈАТА НЕМА ДА СЕ ОДЗЕМЕ

Сакам да кажам - пред 14 дена

ЌЕ Ѝ ЈА ОДЗЕМEМЕ ЛИЦЕНЦАТА НА БЕГ ВО МОМЕНТОТ КОГА ЌЕ ПРЕСТАНЕ ДА ИСПОРАЧУВА ТОПЛИНСКА ЕНЕРГИЈА, ВЕЛИ БИСЛИМОСКИ ОД РЕГУЛАТОРНА

Сакам да кажам - пред 14 дена

ЦЕНТРАЛАТА ТЕ-ТО ЌЕ РАБОТИ 7 ДЕНА ВО НЕДЕЛАТА ЗА ДА СЕ ОБЕЗБЕДАТ ДОПОЛНИТЕЛНИ КОЛИЧИНИ СТРУЈА И ДА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМОТ СО ПАРНОТО

Сакам да кажам - пред 15 дена

БЕГ МОЖЕ СЛОБОДНО ДА ГО ИСКЛУЧИ ПАРНОТО, ОТИ НЕМА ИСТРАГА ЗА РЕГУЛАТОРИТЕ ШТО ВО 2012 НЕЗАКОНСКИ Ѝ ДАЛЕ ЛИЦЕНЦИ

Сакам да кажам - пред 14 дена

Владата проблемот со струјата и парното ќе го решава со ТЕ-ТО

Нетпрес - пред 15 дена

Владата ќе расправа дали да ја одземе лиценцата на БЕГ

Нетпрес - пред 15 дена

Скопјани од утре без парно, на потег е Владата

Нетпрес - пред 14 дена

БЕГ има пари за гас до утре – бара Владата времено да управува со компанијата

Нетпрес - пред 14 дена

ОД УТРЕ ЛАДНИ РАДИЈАТОРИ ЗА СКОПЈАНИ На потег е владата

Курир - пред 14 дена

Владата ќе расправа дали да ја одземе лиценцата на БЕГ

Курир - пред 15 дена

Влада: Обезбедивме дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Курир - пред 15 дена

БЕГ ИМА ГАС САМО УШТЕ ДЕНЕС!

Курир - пред 14 дена

Владата обезбеди дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Кајгана - пред 15 дена

Битиќи-Бектеши: Решен е проблемот со парното, граѓаните ќе имаат непрекината испорака до крајот на грејната сезона

Кајгана - пред 14 дена

БЕГ: Се решава проблемот и се надеваме на позитивен исход и непрекинато снабдување со топлинска енергија

Фактор - пред 14 дена

Обвинителството три години води предистражна постапка за лиценците на БЕГ

Радио Слободна Европа - пред 14 дена

Владата ќе ги грее скопјани преку ТЕ-ТО

DW - пред 15 дена

БЕГ под „принудна управа“ - радијаторите ќе останат топли до крајот на зимата

DW - пред 14 дена

Обезбедени дополнителни количини струја и топлинска енергија, АД ТЕ-ТО ќе работи по 20 часа на ден

Инфо - пред 15 дена

Владата преку ЕСМ ќе управува со БЕГ до крај на грејната сезона

Инфо - пред 14 дена

Бектеши: Обезбедени дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Инфо - пред 15 дена

Владата обезбеди дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Фактор - пред 15 дена

Владата донесе Уредба за прогласување кризна состојба

Фактор - пред 14 дена

ДУРИ 60.000 ДОМАЌИНСТВА СЕ ВО ГРЧ - уште нема решение за парното

Фактор - пред 14 дена

БЕКТЕШИ ГИ ПОВИКУВА ГРАДОТ СКОПЈЕ И СКОПСКИТЕ ОПШТИНИ - барем платете ги сметките за парно за декември

Фактор - пред 15 дена

БЕГ: Предложивме Владата да ја превземе во времено управување компанијата почнувајќи од 14 јануари

Фактор - пред 15 дена

Бислимоски: Ќе и ја одземеме лиценцата на БЕГ во моментот кога ќе престане да испорачува

Слободен Печат - пред 14 дена

БЕГ: Имаме гас само за до утре, Владата да го преземе парното греење во Скопје

Слободен Печат - пред 14 дена

Решен е проблемот со парното во Скопје, управувањето со БЕГ го презема државната ЕСМ

Слободен Печат - пред 14 дена

Цел ден траат преговорите меѓу БЕГ и Владата, вечерва се очекува да се соопшти договореното

Слободен Печат - пред 14 дена

ЕСМ ќе му плаќа на ТЕТО по 170 евра за мегават час произведена струја

Независен - пред 15 дена

Бектеши: Обезбедени се електрична и топлинска енергија од ТЕТО, БЕГ понудил астрономска цена

Слободен Печат - пред 15 дена

БЕГ има гас до утре, бара Владата да го преземе управувањето до крајот на грејната сезона

Независен - пред 14 дена

АД ТЕ-ТО: Предлогот на Владата за нас значи работење со загуби

Независен - пред 14 дена

Владата обезбеди дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Слободен Печат - пред 15 дена

Владата ќе расправа дали да ја одземе лиценцата на БЕГ

Слободен Печат - пред 15 дена

„ТЕТО” ќе обезбеди дополнителни количества електрична и топлинска енергија, БЕГ има гас само уште за денеска

Слободен Печат - пред 14 дена

Кој ќе ги грее домовите на скопјани откако БЕГ најави дека парно ќе нема?

Слободен Печат - пред 14 дена

Владата донесе Уредба за прогласување кризна состојба заради нарушување на снабдувањето со топлинска енергија

24 вести - пред 14 дена

„ТЕТО“ ќе обезбеди дополнителни количества електрична и топлинска енергија, БЕГ има гас само уште за денеска

24 вести - пред 14 дена

Битиќи-Бектеши: Решен е проблемот со парното, граѓаните ќе имаат непрекината испорака до крајот на грејната сезона

24 вести - пред 13 дена

БЕГ најави дека ќе го исклучи парното, бара помош од владата, се чека одлука

24 вести - пред 14 дена

БЕГ има средства за набавка на гас до утре, бара Владата времено да го преземе управувањето со компанијата

24 вести - пред 14 дена

Владата преку ЕСМ ќе управува со БЕГ до крај на грејната сезона

Точка - пред 13 дена

Бектеши: Обезбедени дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Точка - пред 15 дена

Владата обезбеди дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Скопје Инфо - пред 15 дена

Бектеши: Градот Скопје и општините да ги платат сметките за парно барем за декември

Скопје Инфо - пред 15 дена

БЕГ имаат гас само за уште денеска: Што ги очекува скопјани од утре?

Скопје Инфо - пред 14 дена

Владата прогласи Кризна состојба поради состојбите со снабдувањето со парно

Прес 24 - пред 13 дена

Владата обезбеди дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Прес 24 - пред 15 дена

Владата ќе расправа дали да ја одземе лиценцата на БЕГ

Прес 24 - пред 15 дена

„ТЕТО“ ќе обезбеди дополнителни количества електрична и топлинска енергија, БЕГ има гас само уште за денеска

Прес 24 - пред 14 дена

Битиќи-Бектеши: Решен е проблемот со парното

Прес 24 - пред 13 дена

Бислимовски: Не може друг да им го решава проблемот на БЕГ, за потоа во мај да се вратат „како принцеви на бели коњи“

Прес 24 - пред 14 дена

Бектеши: Утре скопјани нема да се разбудат со ладни радијатори

Прес 24 - пред 14 дена

БЕГ: Имаме гас само за до утре, Владата да го преземе парното греење во Скопје

Прес 24 - пред 14 дена

(ВИДЕО) БЕГ под принудна управа, нема да има студени радијатори

Независен - пред 14 дена

Владата обезбеди дополнителни количини електрична и топлинска енергија од АД ТЕ-ТО Скопје

Независен - пред 15 дена