На Василица се породи Милена Антовска, уште една ќерка во домот на водителката

Репортер - пред 9 дена

Познатата македонска водителка денеска по втор пат стана мајка

Курир - пред 9 дена

На Василица се породи Милена Антовска, уште една ќерка во домот на водителката

Инфо - пред 9 дена

Најубавиот дар на Василица: Водителката Милена Антовска се породи со девојче

Слободен Печат - пред 9 дена

Се породи само еден ден по нејзиниот роденден: Уште една ќерка во домот на водителката Милена Антовска

Точка - пред 9 дена

Македонската водителка стана мајка по вторпат - честитки пристигнуваат од сите страни

Прес 24 - пред 9 дена

На Василица се породи Милена Антовска, уште една ќерка во домот на водителката

M Express - пред 9 дена

На Василица: Водителката Милена Антовска по вторпат стана мајка

Скопје24 - пред 9 дена

Македонската водителка стана мајка по вторпат

За Се - пред 9 дена

Водителката Милена Антовска по вторпат стана мајка

24 Инфо - пред 9 дена

Водителката Милена Антовска на Василица по вторпат стана мајка

24 Инфо - пред 9 дена

Потешко поминав од првото породување: Водителката Милена Антовска- Станковска роди ќерка

Женски магазин - пред 9 дена