САД: Имаме информации дека Русија наскоро планира инвазија на Украина

Вечер - пред 9 дена

САД: Имаме информации дека Русија наскоро планира инвазија на Украина

Весник - пред 9 дена

САД: Имаме информации дека Русија крои планови за инвазија на Украина

Макфакс - пред 9 дена

САД: Имаме информации дека Русија наскоро планира инвазија на Украина

Канал 5 - пред 9 дена

САД: Имаме информации дека Русија крои планови за инвазија на Украина

Нова Македонија - пред 9 дена

САД: Москва планира операција „под туѓо знаме“ во Украина

DW - пред 9 дена

САД: Москва планира операција „под лажно знаме“ во Украина

DW - пред 9 дена

САД: Имаме информации дека Русија крои планови за инвазија на Украина

Инфо - пред 9 дена

САД тврдат дека Русија подготвува саботажа на Украина

Слободен Печат - пред 9 дена

САД: Имаме информации дека Русија крои планови за инвазија на Украина

Прес 24 - пред 9 дена

САД има информации дека Русија наскоро планира инвазија на Украина ?!

media.mk - пред 9 дена