Galaxy S22 серијата ќе користи Gorilla Glass Victus+ стакло

Весник - пред 9 дена

Samsung го одложи претставувањето на Exynos 2200 чипсетот

Весник - пред 10 дена

Galaxy S22 серијата ќе користи Gorilla Glass Victus+ стакло

USB - пред 9 дена

Samsung го одложи претставувањето на Exynos 2200 чипсетот

USB - пред 10 дена

Samsung го одложи претставувањето на Exynos 2200 чипсетот

Инфо - пред 10 дена

Galaxy S22 серијата ќе користи Gorilla Glass Victus+ стакло

Инфо - пред 9 дена

„Samsung“ е во неволја? Одложен чипот „Exynos 2200“!

Денар - пред 10 дена