Гутереш: Вакцинацијата против Ковид-19 многу заостанува зад прогнозите на СЗО

Вечер - пред 9 дена

Гутереш: Вакцинацијата против Ковид-19 многу заостанува зад прогнозите на СЗО

Весник - пред 9 дена

Гутереш: Вакцинацијата против Ковид-19 драстично заостанува зад плановоите на СЗО

Република - пред 9 дена

Гутереш: Вакцинацијата против Ковид-19 многу заостанува зад прогнозите на СЗО

Курир - пред 9 дена

Гутереш: Вакцинацијата против Ковид-19 многу заостанува зад прогнозите на СЗО

Нетпрес - пред 9 дена

Гутереш: Вакцинацијата против Ковид-19 многу заостанува зад прогнозите на СЗО

Прес 24 - пред 9 дена

Гутереш: Вакцинацијата против Ковид-19 многу заостанува зад прогнозите на СЗО

Независен - пред 9 дена

Гутереш: Вакцинацијата против Ковид-19 многу заостанува зад прогнозите на СЗО

Опсервер - пред 9 дена

Гутереш: Вакцинацијата против Ковид-19 многу заостанува зад прогнозите на СЗО

Макпрес - пред 9 дена

Гутереш: Вакцинацијата против ковид-19 многу заостанува зад прогнозите на СЗО

НоваТВ - пред 9 дена