Пожар покрај брегот на Охридското Езеро

Вечер - пред 9 дена

Повторно опожарена трска во Охридско Езеро

А1он - пред 9 дена

Пожар покрај брегот на Охридското Езеро

Весник - пред 9 дена

На брегот на Охридското Езеро изгоре голема површина со трска

Макфакс - пред 9 дена

На брегот на Охридското Eзеро изгоре голема површина трска

Нова Македонија - пред 9 дена

Пожар покрај брегот на Охридското Езеро

Нетпрес - пред 9 дена

Пожар покрај брегот на Охридското Езеро- еве што било опожарено

Курир - пред 9 дена

На брегот на Охридското езеро изгоре голема површина на трска

Инфо - пред 9 дена

Во Струга повторно гореше трска, зафатена површина од околу 10.000 метри квадратни

Макпрес - пред 9 дена

Опожарен појас трска од 10 илјади м2 помеѓу Струга и Калишта

Охрид Прес - пред 9 дена

СВР Охрид: Во стан во Охрид пронајдена е почината 42-годишната М.М.Ш., констатирана е смрт без траги на насилство

Охрид Прес - пред 9 дена