Шведска следната недела ќе поднесе барање за влез во НАТО

Вечер - пред 13 дена

Ердоган: Невозможно е да ги поддржиме Финска и Шведска во НАТО, таму имаше терористи

Вечер - пред 12 дена

Ердоган се закани, Америка реагира: “СЕ ПРЕЗЕМААТ ЧЕКОРИ“

Вечер - пред 12 дена

Финска повика на трпение откако Ердоган кажа „не“ за нивно членство во НАТО

Макфакс - пред 12 дена

Ердоган: Невозможно е да ги поддржиме Финска и Шведска во НАТО

Мкд.мк - пред 11 дена

Финска и Шведска доаѓаат на состанокот на НАТО, Турција се противи на проширување на алијансата

Мкд.мк - пред 11 дена

Бајден ја поддржа „отворената врата“ на НАТО за Шведска и Финска

Весник - пред 11 дена

Ердоган се закани, Америка реагира: “СЕ ПРЕЗЕМААТ ЧЕКОРИ“

Весник - пред 12 дена

Ердоган: Невозможно е да ги поддржиме Финска и Шведска во НАТО, таму имаше терористи

Весник - пред 12 дена

Колку влезот во НАТО на Финска и Шведска ќе предизвика опасност од војна во Европа¬?

Весник - пред 12 дена

Шведска следната недела ќе поднесе барање за влез во НАТО

Весник - пред 13 дена

Колку влезот во НАТО на Финска и Шведска ќе предизвика опасност од војна во Европа¬?

Вечер - пред 12 дена

Бајден ја поддржа „отворената врата“ на НАТО за Шведска и Финска

Вечер - пред 11 дена

Финска и Шведска не треба да се плашат од руска одмазда, вели поранешен британски министер

Макфакс - пред 12 дена

Финска и Шведска денеска се очекува да поднесат барање за членство во НАТО

Макфакс - пред 11 дена

Ердоган: Турција не гледа позитивно на плановите на Шведска и Финска за влез во НАТО

Макфакс - пред 12 дена

Шведска и Финска се надеваат на разговори в сабота со Турција за нивната апликација за членство во НАТО

А1он - пред 12 дена

НАТО состанок со Финска и Шведска, реакција на Русија

А1он - пред 11 дена

„Експресен“: Шведска идната седмица ќе достави барање за членство во НАТО

А1он - пред 13 дена

Ердоган: Турција нема „позитивно мислење“ за влез на Финска и Шведска во НАТО

А1он - пред 12 дена

Шведска следната недела ќе поднесе барање за влез во НАТО

Канал 5 - пред 13 дена

Турција се противи на влезот на Шведска и Финска во НАТО

Република - пред 12 дена

НАТО состанок во Берлин за долгорочната стратегија за Русија и евентуален влез на Финска и Шведска

Бизнис вести - пред 11 дена

Ердоган: Турција нема „позитивно мислење“ за влез на Финска и Шведска во НАТО

Бизнис вести - пред 12 дена

„Експресен”: Шведска идната седмица ќе достави барање за членство во НАТО

Бизнис вести - пред 13 дена

Влезот на Финска и Шведска, како и долгорочниот план за Русија денеска теми на состанокот на НАТО

Република - пред 11 дена

Ердоган се противи на членството на Финска и Шведска во НАТО

Република - пред 12 дена

Колку влезот во НАТО на Финска и Шведска ќе предизвика опасност од војна во Европа¬?

Канал 5 - пред 12 дена

Ердоган: Невозможно е да ги поддржиме Финска и Шведска во НАТО, таму имаше терористи

Канал 5 - пред 12 дена

За Турција не е позитивно пристапувањето на Финска и Шведска во НАТО, САД ќе работат на тоа

Нетпрес - пред 12 дена

Ердоган се противи на членството на Финска и Шведска во НАТО

Курир - пред 12 дена

Шведска следната недела ќе поднесе барање за влез во НАТО

Курир - пред 13 дена

Шведска и Финска се надеваат на разговори в сабота со Турција за нивната апликација за членство во НАТО

Нова Македонија - пред 12 дена

Шведска и Финска во неколку чекори за влез во НАТО

Нова Македонија - пред 12 дена

Погледите на светот вперени кон Финска и кон Шведска

Нова Македонија - пред 11 дена

Турција нема „позитивно мислење“ за влез на Финска и Шведска во НАТО

Телма - пред 12 дена

Состанок на НАТО во Берлин за долгорочната стратегија за Русија и евентуален влез на Финска и Шведска

Нетпрес - пред 11 дена

Шведска идната недела ќе достави барање за членство во НАТО

Нетпрес - пред 13 дена

Шведска и Финска се надеваат на разговори в сабота со Турција за нивната апликација за членство во НАТО

Курир - пред 12 дена

НАТО состанок во Берлин за долгорочната стратегија за Русија и евентуален влез на Финска и Шведска

Курир - пред 11 дена

Ердоган вели дека е грешка што НАТО ја прими Грција, а сега не ги сака Финска и Шведска

Фактор - пред 12 дена

Нови предизвици за НАТО: Финска и Шведска се поблиску до членство

DW - пред 12 дена

Шведска на 16 мај ќе поднесе барање за влез во НАТО

Инфо - пред 13 дена

Финска повика на трпение откако Ердоган кажа „не“ за нивно членство во НАТО

Инфо - пред 12 дена

Финска и Шведска не треба да се плашат од руска одмазда, вели поранешен британски министер

Инфо - пред 12 дена

Финска и Шведска денеска се очекува да поднесат барање за членство во НАТО

Инфо - пред 11 дена

Ердоган: Турција не гледа позитивно на плановите на Шведска и Финска за влез во НАТО

Инфо - пред 12 дена

Ердоган кажа „не“ за членство на Финска во НАТО

Прес 24 - пред 12 дена

НАТО состанок во Берлин за долгорочната стратегија за Русија и евентуален влез на Финска и Шведска

Слободен Печат - пред 11 дена

Ердоган: Турција не го поддржува членството на Финска и Шведска во НАТО

Слободен Печат - пред 12 дена

Финска и Шведска денеска се очекува да поднесат барање за членство во НАТО

Точка - пред 11 дена

Финска и Шведска не треба да се плашат од руска одмазда, вели поранешен британски министер

Точка - пред 12 дена

„Шведска и Финска се дом за терористички организации, не им е местото во НАТО“

Точка - пред 12 дена

„Шведска и Финска дом за терористички организации, не им е местото во НАТО“

Точка - пред 12 дена

Шведска на 16 мај ќе поднесе барање за влез во НАТО

Точка - пред 13 дена

Ердоган им удри „шлаканица“ на Финска и Шведска: Не ги сака во НАТО

Прес 24 - пред 12 дена

НАТО ќе расправа викендов за прием на Финска и Шведска

Независен - пред 11 дена

Ердоган е против Финска и Шведска да влезат во НАТО

Независен - пред 12 дена

Финска повика на трпение откако Ердоган кажа „не“ за нивно членство во НАТО

Денар - пред 12 дена

Шведска планира следната недела да поднесе барање за членство во НАТО

Алсат-М - пред 13 дена

Турција „нема позитивно мислење“ за влезот на Финска и Шведска во НАТО, министрите на двете земји се надеваат на средба и разговори

365.mk - пред 12 дена

„Експресен“: Шведска идната седмица ќе достави барање за членство во НАТО

365.mk - пред 13 дена

Ердоган: Ставот на Турција за влезот на Финска и Шведска во НАТО „не е позитивен“

media.mk - пред 11 дена

Еве колку влезот во НАТО на Финска и Шведска ќе предизвика опасност за нова војна во Европа

media.mk - пред 11 дена

Дали Шведска наредна недела ќе поднесе барање за влез во НАТО ?!

media.mk - пред 12 дена

ТРЕГОВА ВО СТОКХОЛМ И ВО ХЕЛСИНСКИ Да видат и тие како изгледа вето, ама турско!

+Инфо - пред 12 дена

Шведска и Финска се надеваат на разговори в сабота со Турција за нивната апликација за членство во НАТО

Опсервер - пред 12 дена

Ердоган: Турција е против членство во НАТО за Шведска и Финска, тие земји се гостилници за терористички организации

Express - пред 12 дена

Ердоган против членство на Шведска и Финска во Алијансата

Express - пред 12 дена

ТРЕВОГА ВО СТОКХОЛМ И ВО ХЕЛСИНСКИ Да видат и тие како изгледа вето, ама турско!

+Инфо - пред 12 дена

ШВЕДСКА ЌЕ АПЛИЦИРА ВО ПОНЕДЕЛНИК Свикана е вонредна седница за НАТО во парламентот

+Инфо - пред 13 дена

„НЕ“ ЗА ФИНСКА И ШВЕДСКА ОД ЕРДОГАН Тие земји се дом на терористички организации

+Инфо - пред 12 дена

„НЕ“ ЗА ФИНСКА И ШВЕДСКА ВО НАТО ОД ЕРДОГАН Тие земји се дом на терористички организации

+Инфо - пред 12 дена

НАТО состанок во Берлин за долгорочната стратегија за Русија и евентуален влез на Финска и Шведска

Опсервер - пред 11 дена

„Експресен“: Шведска идната седмица ќе достави барање за членство во НАТО

Опсервер - пред 13 дена

Стигна реакција од Американците откако Ердоган се закани дека ќе ги блокира Финска и Шведска да влезат во НАТО

НоваТВ - пред 12 дена

НАТО состанок во Берлин за евентуален влез на Финска и Шведска

НоваТВ - пред 11 дена

Ердоган не го поддржува влезот на Шведска и Финска во НАТО: „Тие засолнуваат терористички организации“

НоваТВ - пред 12 дена

НАТО состанок во Берлин за долгорочната стратегија за Русија и евентуален влез на Финска и Шведска

Макпрес - пред 11 дена

Шведска и Финска се надеваат на разговори в сабота со Турција за нивната апликација за членство во НАТО

Макпрес - пред 11 дена

Ердоган: Турција нема „позитивно мислење“ за влез на Финска и Шведска во НАТО

Макпрес - пред 12 дена

„Експресен“: Шведска идната седмица ќе достави барање за членство во НАТО

Макпрес - пред 13 дена

ТУРЦИЈА НЕ ДАВА АМИН ЗА ВО НАТО: Шведска и Финска се дом на многу терористички организации, вели турскиот претседател Ердоган

Денешен - пред 12 дена

Шведската Влада планира наредната недела да испрати барање за членство во НАТО

Денешен - пред 13 дена

Шведска поднесува апликација за НАТО на 16 мај

Кумановски муабети - пред 13 дена

Ердоган најави вето за Шведска и Финска во НАТО, според турскиот претседател грешка е и приемот на Грција

еМагазин - пред 11 дена

Вашингтон работи на разјаснување на позицијата од Турција

24 Инфо - пред 12 дена

Шведска и Финска се надеваат на разговори в сабота со Турција за нивната апликација за членство во НАТО

24 Инфо - пред 12 дена

НАТО состанок во Берлин за долгорочната стратегија за Русија и евентуален влез на Финска и Шведска

Лидер - пред 11 дена

Финска и Шведска денеска се очекува да поднесат барање за членство во НАТО

24 Инфо - пред 11 дена

Ердоган: Турција не гледа позитивно на плановите на Шведска и Финска за влез во НАТО

24 Инфо - пред 12 дена