ВМРО-ДПМНЕ: Заемот земен за ЕЛЕМ ќе удри врз џебот на граѓаните

Мкд.мк - пред 11 дена

НОВ ДОЛГ ОД 100 МИЛИОНИ ЕВРА во Електрани на Македонија за покривање на криминалот на СДСМ и ДУИ“

Весник - пред 11 дена

НОВ ДОЛГ ОД 100 МИЛИОНИ ЕВРА во Електрани на Македонија за покривање на криминалот на СДСМ и ДУИ“

Вечер - пред 11 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Нов заем од 100 милиони евра за ЕЛЕМ, кој ќе го плаќаат граѓаните во сметките за струја

Макфакс - пред 11 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Нов заем од 100 милиони евра за ЕЛЕМ, кој ќе го плаќаат граѓаните во сметките за струја

Инфо - пред 11 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Нов заем од 100 милиони евра од ЕБОР за ЕЛЕМ, нов долг кој ќе го плаќаат граѓаните со нови повисоки сметки за струја

Прес 24 - пред 10 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните од џеб ќе плаќаат и за новото задолжување од 100 милиони евра на ЕЛЕМ

Express - пред 11 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Нов заем од 100 милиони евра од Европската банка за обнова и развој за ЕЛЕМ, нов долг кој ќе го плаќаат граѓаните

Макпрес - пред 11 дена

Нов заем од 100 милиони евра од Европската банка за обнова и развој за ЕЛЕМ, нов долг кој ќе го плаќаат граѓаните со нови повисоки сметки за струја

24 Инфо - пред 11 дена