„Над 2.400 дечиња чекааат згрижување во скопските општини затоа што СДСМ и ДУИ не градеа градинки“

Весник - пред 11 дена

„Над 2.400 дечиња чекааат згрижување во скопските општини затоа што СДСМ и ДУИ не градеа градинки“

Вечер - пред 11 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Поради неспособноста на МТСП, над 2.400 деца во Скопје чекаат за прием во градинка

Макфакс - пред 11 дена

ВМРО ДПМНЕ: Заради неспособноста на МТСП над 2.400 деца во Скопје чекаат за прием во градинка

Република - пред 11 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Заради неспособноста на МТСП над 2400 деца во Скопје чекаат за прием во градинка

Канал 5 - пред 11 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Пет години неспособност, 5 години неработа на власта на СДСМ и ДУИ

Канал 5 - пред 11 дена

Нема слободни места во најголем број од скопските градинки

Канал 5 - пред 11 дена

Заради неспособноста на МТСП над 2400 деца во Скопје чекаат за прием во градинка, со години немало изградба на нови објекти, велат од ВМРО-ДПМНЕ

Нетпрес - пред 11 дена

Пет години неспособност, 5 години неработа на власта на СДСМ и ДУИ, 5 години ниту една изградена градинка

Нетпрес - пред 11 дена

„Заради неспособноста на МТСП над 2400 деца во Скопје чекаат за прием во градинка, со години немало изградба на нови објекти, се чекаат и 86 согласности за вработување“

Курир - пред 11 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Пет години неспособност, 5 години неработа на власта на СДСМ и ДУИ, 5 години ниту една изградена градинка

Курир - пред 11 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Заради неспособноста на МТСП над 2400 деца во Скопје чекаат за прием во градинка

Инфо - пред 11 дена

СОНК на средби во МТСП

24 вести - пред 12 дена

Карпошани повеќе нема да чекаат со месеци за упис во градинка на своите деца

Скопје Инфо - пред 12 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Поради неспособноста на МТСП, над 2.400 деца во Скопје чекаат за прием во градинка

Прес 24 - пред 11 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Пет години неспособност, 5 години неработа на власта на СДСМ и ДУИ, 5 години ниту една изградена градинка - над 2.400 дечиња чекаат да бидат сместени во градинка во Скопје

Прес 24 - пред 11 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Заради неспособноста на МТСП над 2400 деца во Скопје чекаат за прием во градинка

media.mk - пред 11 дена

Заради неспособноста на МТСП над 2400 деца во Скопје чекаат за прием во градинка, со години немало изградба на нови објекти, се чекаат и 86 согласности за вработување

Опсервер - пред 11 дена

Над 900 деца и родители во Аеродром „плачат“ за место во градинка

НоваТВ - пред 12 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Пет години неспособност, 5 години неработа на власта на СДСМ и ДУИ, 5 години ниту една изградена градинка

Макпрес - пред 11 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Заради неспособноста на МТСП над 2400 деца во Скопје чекаат за прием во градинка

Макпрес - пред 11 дена

Пет години неспособност, 5 години неработа на власта на СДСМ и ДУИ, 5 години ниту една изградена градинка – над 2.400 дечиња чекаат да бидат сместени во градинка во Скопје

24 Инфо - пред 11 дена

Заради неспособноста на МТСП над 2400 деца во Скопје чекаат за прием во градинка, се чекаат и 86 согласности за вработување

24 Инфо - пред 11 дена