Петков: Нема конкретен договор за да биде потпишан

Вечер - пред 12 дена

Ковачевски: Не се врзуваме со датуми. Петков: Во мај нема да се потпише ништо

Мкд.мк - пред 12 дена

Ако Скопје и Софија постигнат договор, Франција ќе организира меѓувладина конференција, вели Дриан

Мкд.мк - пред 12 дена

Париз најавува брз старт на преговорите за членство, ама ако биде постигнат договор

Весник - пред 11 дена

Петков: Нема конкретен договор за да биде потпишан

Весник - пред 12 дена

Петков: Продолжуваат разговорите меѓу двете влади

Весник - пред 12 дена

Ковачевски: Не се врзуваме за датум зашто ни треба решение со Бугарија прифатено во двете држави

Весник - пред 12 дена

Дриан: Франција, во случај на договор, ќе организира меѓувладина конференција меѓу ЕУ и Македонија

Весник - пред 12 дена

Петков: Продолжуваат разговорите меѓу двете влади

Вечер - пред 12 дена

Париз најавува брз старт на преговорите за членство, ама ако биде постигнат договор

Вечер - пред 11 дена

Ковачевски: Не се врзуваме за датум зашто ни треба решение со Бугарија прифатено во двете држави

Вечер - пред 12 дена

Дриан: Франција, во случај на договор, ќе организира меѓувладина конференција меѓу ЕУ и Македонија

Вечер - пред 12 дена

И Скопје и Софија кренаа раце од датум во јуни: Петков потврди дека договор нема да има

Република - пред 12 дена

Ковачевски: Не се врзуваме за датум зашто ни треба решение со Бугарија прифатено во двете држави

Република - пред 12 дена

Продолжуваат разговорите меѓу Скопје и Софија, ако биде постигнат договор Париз најавува брз старт на преговорите за членство

Бизнис вести - пред 11 дена

Дриан: Франција, во случај на договор, ќе организира меѓувладина конференција меѓу ЕУ и Македонија

Република - пред 12 дена

Франција најави брз старт на преговорите за Македонија, ама само ако се реши проблемот од Бугарија

Република - пред 11 дена

Петков: Продолжуваат разговорите меѓу двете влади

Република - пред 12 дена

Ковачевски:Не се врзуваме за датум зашто ни треба решение со Бугарија прифатено во двете држави

Канал 5 - пред 12 дена

Дриан: Франција, во случај на договор, ќе организира меѓувладина конференција ЕУ и Македонија

Канал 5 - пред 12 дена

Ковачевски: Не се врзуваме за датум зашто ни треба решение со Бугарија прифатено во двете држави

Сител - пред 12 дена

Дриан: Франција, во случај на договор, ќе организира меѓувладина конференција меѓу ЕУ и Северна Македонија

Сител - пред 12 дена

Нема конкретен договор за да биде потпишан, порача бугарскиот премиер

Нетпрес - пред 12 дена

Петков: Нема конкретен договор за да биде потпишан

Курир - пред 12 дена

Петков ги отфрли тврдењата дека ќе биде потпишан договор со Македонија на 22 мај

Нова Македонија - пред 12 дена

Париз најавува брз почеток на пристапните преговори со Македонија во случај на договор со Бугарија

Нова Македонија - пред 11 дена

Ковачевски: Не се врзуваме за датум зашто ни треба обострано прифатено решение со Бугарија

Нова Македонија - пред 12 дена

Скопје и Софија продолжуваат со преговорите, но и натаму се далеку од договор

Телма - пред 12 дена

Не се врзуваме за датум зашто ни треба решение со Бугарија прифатено во двете држави, рече Ковачевски

Нетпрес - пред 12 дена

Франција, во случај на договор, ќе организира меѓувладина конференција меѓу ЕУ и Македонија

Нетпрес - пред 12 дена

Продолжуваат разговорите меѓу Македонија и Бугарија, Петков дециден дека нема да биде потпишано ништо конкретно

Курир - пред 12 дена

Петков ги отфрли тврдењата дека на 22 мај со македонската Влада ќе потпишат некаков документ

Фактор - пред 12 дена

Продолжуваат разговорите меѓу Скопје и Софија, ако биде постигнат договор Париз најавува брз старт на преговорите за членство

Слободен Печат - пред 11 дена

Ковачевски: Немаме заеднички прифатлив документ со Бугарија

Слободен Печат - пред 12 дена

Продолжуваат разговорите меѓу Скопје и Софија, ако биде постигнат договор Париз најавува брз старт на преговорите

24 вести - пред 11 дена

Петков: Нема конкретен договор за да биде потпишан

24 вести - пред 12 дена

Ковачевски: Не се врзуваме за датум зашто ни треба решение со Бугарија прифатено во двете држави

24 вести - пред 12 дена

Продолжуваат разговорите меѓу Скопје и Софија, ако се постигне договор Париз најавува брз старт на преговорите за членство во ЕУ

Прес 24 - пред 11 дена

Петков: Продолжуваат разговорите меѓу двете влади

Прес 24 - пред 12 дена

Ковачевски: Не се врзуваме за датум зашто ни треба решение со Бугарија прифатено во двете држави

Прес 24 - пред 12 дена

Дриан: Франција, во случај на договор, ќе организира меѓувладина конференција меѓу ЕУ и Северна Македонија

Прес 24 - пред 12 дена

Продолжуваат разговорите меѓу Скопје и Софија

Независен - пред 11 дена

Петков: Продолжуваат разговорите меѓу двете влади

Независен - пред 12 дена

Ковачевски: Не се врзуваме за датум зашто ни треба решение со Бугарија прифатено во двете држави

Независен - пред 12 дена

Дриан: Франција, во случај на договор, ќе организира меѓувладина конференција меѓу ЕУ и Северна Македонија

Независен - пред 12 дена

Петков: Продолжуваат разговорите меѓу двете влади

Алсат-М - пред 12 дена

Дриан: Франција, во случај на договор, ќе организира меѓувладина конференција меѓу ЕУ и Северна Македонија

Алсат-М - пред 12 дена

МАКЕДОНСКО – БУГАРСКИ РАЗГОВОРИ: Ковачевски и Петков ќе се сретнуваат и ќе разговараат, но без најави за конкретен договор

Денешен - пред 12 дена

Дриан: Франција, во случај на договор, ќе организира меѓувладина конференција меѓу ЕУ и Македонија

Express - пред 12 дена

Бугарска делегација на 22 мај во Скопје, но нема да се потпише ништо конкретно

Express - пред 12 дена

Петков: Продолжуваат разговорите меѓу двете влади

Бриф - пред 12 дена

Ковачевски: Не се врзуваме за датум зашто ни треба решение со Бугарија прифатено во двете држави

Бриф - пред 12 дена

АКО ПАДНЕ ДОГОВОР МЕЃУ СОФИЈА И СКОПЈЕ Франција ќе организира меѓувладина средба за Македонија

+Инфо - пред 12 дена

Ковачевски: Не се врзуваме за датум зашто ни треба решение со Бугарија прифатено во двете држави

Опсервер - пред 12 дена

Продолжуваат разговорите меѓу Скопје и Софија, ако биде постигнат договор Париз најавува брз старт на преговорите за членство

Опсервер - пред 11 дена

Петков: Продолжуваат разговорите меѓу двете влади

Опсервер - пред 12 дена

Дриан: Франција, во случај на договор, ќе организира меѓувладина конференција меѓу ЕУ и Северна Македонија

Опсервер - пред 12 дена

Петков: Нема да има решение во мај, ниту почеток на преговори во јуни

НоваТВ - пред 12 дена

Париз најавува брз почеток на преговорите со ЕУ, ако Скопје и Софија постигнат договор

НоваТВ - пред 11 дена

Продолжуваат разговорите меѓу Скопје и Софија, ако биде постигнат договор Париз најавува брз старт на преговорите за членство

Макпрес - пред 11 дена

Ќе има самит во јуни, ама ние не се врзуваме со рокови, вели Ковачевски за спорот меѓу Скопје и Софија

Макпрес - пред 12 дена

Петков: Разговорите со Скопје продолжуваат, но нема да биде потпишано ништо конкретно на 22-ти мај

Макпрес - пред 12 дена

Дриан: Франција, во случај на договор, ќе организира меѓувладина конференција меѓу ЕУ и Македонија

Макпрес - пред 12 дена

ПЕТКОВ: Само ќе го продолжиме дијалогот, но ништо конкретно нема да биде потпишано, a средбата во Скопје уште не е финализирана

Денешен - пред 12 дена

Нема усогласен документ со Бугарија, не се врзуваме со датуми, вели Ковачевски

еМагазин - пред 12 дена

Петков: Нема конкретен договор за да биде потпишан

Лидер - пред 12 дена

Петков: Продолжуваат разговорите меѓу двете влади

Лидер - пред 12 дена

Париз најавува брз старт на преговорите за членство, ама ако биде постигнат договор

Лидер - пред 11 дена

Ковачевски: Не се врзуваме за датум зашто ни треба решение со Бугарија прифатено во двете држави

Лидер - пред 12 дена

Дриан: Франција, во случај на договор, ќе организира меѓувладина конференција меѓу ЕУ и Македонија

Лидер - пред 12 дена

Продолжуваат разговорите меѓу Скопје и Софија, ако биде постигнат договор Париз најавува брз старт на преговорите за членство

24 Инфо - пред 11 дена

Ковачевски: Не се врзуваме за датум зашто ни треба решение со Бугарија прифатено во двете држави

24 Инфо - пред 12 дена