ЕУ кампања во Градскиот парк „Блокирај ја омразата. Сподели љубов!“

Весник - пред 11 дена

Кампања на Совет на Европа и ЕУ во Градскиот парк „Блокирај ја омразата. Сподели љубов!“

Вечер - пред 11 дена

Ќе се делат рози во Градски парк за ЕУ кампањата „Блокирај ја омразата. Сподели љубов!“

Република - пред 11 дена

ЕУ кампања во Градскиот парк „Блокирај ја омразата. Сподели љубов!“

Канал 5 - пред 11 дена

ЕУ кампања во Градскиот парк „Блокирај ја омразата. Сподели љубов!“

Независен - пред 11 дена

ЕУ кампања во Градскиот парк „Блокирај ја омразата. Сподели љубов!“

Опсервер - пред 11 дена

ЕУ кампања во Градскиот парк „Блокирај ја омразата. Сподели љубов!“

Макпрес - пред 11 дена

ЕУ кампања во Градскиот парк „Блокирај ја омразата. Сподели љубов!“

Лидер - пред 11 дена