Од утре делумна забрана за движење во шуми, казните се од 1.500 до 2.000 евра

Мкд.мк - пред 13 дена

Од утре се воведува делумна забрана за движење во шуми и шумско земјиште

Весник - пред 13 дена

Од утре се воведува делумна забрана за движење во шуми и шумско земјиште

Вечер - пред 13 дена

Се воведува забрана за движење во шуми, казни од 1.500 до 2.000 евра

Република - пред 13 дена

Од утре се воведува делумна забрана за движење во шуми и шумско земјиште

Канал 5 - пред 13 дена

Од утре на сила е забраната за движење во шуми од 6 до 20 часот, казни до 2.000 евра

Нетпрес - пред 13 дена

КАЗНА ДО 2.000 ЕВРА: Од утре забрана за движење во шуми од 6 до 20 часот

Курир - пред 13 дена

ОД УТРЕ ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ ВО ШУМИ ОД 6 ДО 20 ЧАСОТ - кој ќе биде фатен, ќе биде казнет до 2.000 евра

Фактор - пред 13 дена

Од утре се воведува делумна забрана за движење во шуми и шумско земјиште

Скопје Инфо - пред 13 дена

Казни до 2.000 евра: Од утре се воведува делумна забрана за движење во шуми и шумско земјиште

Прес 24 - пред 13 дена

Од утре се воведува делумна забрана за движење во шуми и шумско земјиште

Независен - пред 13 дена

Дебата на НКЕУ-МК за заштита на природата преку одржливо управување со шумите

Независен - пред 13 дена

Од утре се воведува делумна забрана за движење во шуми и шумско земјиште

Алсат-М - пред 13 дена

Од утре се воведува делумна забрана за движење во шуми и шумско земјиште

Опсервер - пред 13 дена

Дебата на НКЕУ-МК за заштита на природата преку одржливо управување со шумите

Опсервер - пред 13 дена

Дебата: Илегалните активности се закана за шумарскиот сектор, ова е проблем на целото општество

Опсервер - пред 13 дена

Казни и до 2.000 евра за движење во шуми, утре почнува делумна забрана

НоваТВ - пред 13 дена

Дебата: Илегалните активности се закана за шумарскиот сектор, ова е проблем на целото општество

Макпрес - пред 13 дена

Од утре се воведува делумна забрана за движење во шуми и шумско земјиште

Макпрес - пред 13 дена

Дебата на НКЕУ-МК за заштита на природата преку одржливо управување со шумите

Макпрес - пред 13 дена

ШУМАРСКО – ПОЛИЦИСКИ ЧАС: Од утре од 6 до 20 часот се воведува забрана за движење низ шумите и шумското земјиште во Македонија

Денешен - пред 13 дена

Забрана за движење во шуми од 06:00 до 20:00 часот, казни до 2.000 евра

Охрид Прес - пред 13 дена

Од утре се воведува делумна забрана за движење во шуми и шумско земјиште

еМагазин - пред 13 дена

Од утре се воведува делумна забрана за движење во шуми и шумско земјиште

Лидер - пред 13 дена

Од утре се воведува делумна забрана за движење во шуми и шумско земјиште

24 Инфо - пред 13 дена

Дебата: Илегалните активности се закана за шумарскиот сектор, ова е проблем на целото општество

24 Инфо - пред 13 дена