Финскиот претседател не верува дека ќе се реши спорот со Турција пред самитот на НАТО

Вечер - пред 15 дена

Финскиот претседател дека ќе се реши спорот со Турција пред самитот на НАТО

Вечер - пред 15 дена

Финскиот претседател се сомнева дека спорот на НАТО со Турција ќе биде решен до самитот

Мкд.мк - пред 15 дена

Фински генерал: Со децении се подготвуваме за војна со Русија, сега сме подготвени

Вечер - пред 14 дена

Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

Мкд.мк - пред 14 дена

Фински генерал: Со децении се подготвуваме за војна со Русија, сега сме подготвени

Весник - пред 14 дена

Финскиот претседател не верува дека ќе се реши спорот со Турција пред самитот на НАТО

Весник - пред 15 дена

Финскиот претседател дека ќе се реши спорот со Турција пред самитот на НАТО

Весник - пред 15 дена

Зошто е ТУРЦИЈА ВАЖНА ЗА НАТО и зошто е ИЛУЗИЈА ДЕКА ЌЕ ЈА ИЗБРКААТ

Весник - пред 15 дена

Турција: Им даваме шанса на Шведска и Финска ОД НИВ ЗАВИСИ

Весник - пред 15 дена

Зошто е ТУРЦИЈА ВАЖНА ЗА НАТО и зошто е ИЛУЗИЈА ДЕКА ЌЕ ЈА ИЗБРКААТ

Вечер - пред 15 дена

Турција: Им даваме шанса на Шведска и Финска ОД НИВ ЗАВИСИ

Вечер - пред 15 дена

Столтенберг: Не можам да гарантирам кога Шведска и Финска ќе влезат во НАТО

Макфакс - пред 13 дена

Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

А1он - пред 14 дена

Финската премиерка Марин во посета на Тирана

А1он - пред 15 дена

Финскиот претседател не верува дека ќе се реши спорот со Турција пред самитот на НАТО

Канал 5 - пред 15 дена

Финскиот претседател дека ќе се реши спорот со Турција пред самитот на НАТО

Канал 5 - пред 15 дена

Фински генерал: Со децении се подготвуваме за војна со Русија, сега сме подготвени

Канал 5 - пред 14 дена

Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

Сител - пред 14 дена

Донфрид: САД се надеваат на позитивно решение за кандидатурите на Шведска и Финска за во НАТО

Сител - пред 13 дена

Зошто Турција го загрозува проширувањето на НАТО?

Нова Македонија - пред 13 дена

Зошто Турција го загрозува проширувањето на НАТО?

Нова Македонија - пред 13 дена

САД се надеваат на брзо решени за членството на Шведска и Финска во НАТО

Нетпрес - пред 13 дена

Финска е подготвена да војува со Русија ако биде нападната, порача шефот на одбраната

Нетпрес - пред 14 дена

Руски хеликоптер навлезе во воздушниот простор на НАТО, Финска е подготвена за војна

Кајгана - пред 14 дена

Турција ништо не добила од членството во НАТО?

Фактор - пред 15 дена

Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

Слободен Печат - пред 14 дена

Донфрид: САД се надеваат на позитивно решение за кандидатурите на Шведска и Финска за во НАТО

Слободен Печат - пред 13 дена

САД се надеваат на брзо решени за членството на Шведска и Финска во НАТО

Точка - пред 13 дена

Финска се подготвува со децении: „Ќе се бориме“

Точка - пред 14 дена

„Турција е уморна од НАТО“

Точка - пред 15 дена

САД се надеваат на позитивно решение за кандидатурите на Шведска и Финска за во НАТО

Независен - пред 13 дена

Руски хеликоптер навлезе во воздушниот простор на НАТО, Финска е подготвена за војна

Независен - пред 14 дена

Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

365.mk - пред 14 дена

Фински генерал Кивинен: Украина е тешка задача за Русија, а исто така и Финска

media.mk - пред 13 дена

Турција им дава нова шанса на Финска и Шведска за членство во НАТО

media.mk - пред 15 дена

Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

Бриф - пред 14 дена

СТОЛТЕНБЕРГ НЕ ГАРАНТИРА ЗА ШВЕДСКА И ЗА ФИНСКА Неизвесно е дали НАТО ќе го надмине турското противење

+Инфо - пред 13 дена

ФИНСКА ВЕЌЕ Е ПОДГОТВЕНА ЗА ВОЈНА Фински генерал вели дека со децении се спремаат за руски напад

+Инфо - пред 14 дена

Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

Опсервер - пред 14 дена

Донфрид: САД се надеваат на позитивно решение за кандидатурите на Шведска и Финска за во НАТО

Опсервер - пред 13 дена

Донфрид: САД се надеваат на позитивно решение за кандидатурите на Шведска и Финска за во НАТО

Макпрес - пред 13 дена

Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

Макпрес - пред 14 дена

Финската премиерка Марин во посета на Тирана

Макпрес - пред 15 дена

ДОНФРИД: САД притискаат од сите страни за Финска и Шведска да влезат во НАТО

Денешен - пред 13 дена

Генерал Кивинен: Финска со децении се подготвува за руски напад

Лидер - пред 14 дена

Донфрид: САД се надеваат на позитивно решение за кандидатурите на Шведска и Финска за во НАТО

Лидер - пред 13 дена

Финска со децении се подготвува за руски напад

24 Инфо - пред 14 дена

Донфрид: САД се надеваат на позитивно решение за кандидатурите на Шведска и Финска за во НАТО

24 Инфо - пред 13 дена