Утре ССМ го почнува ГЕНЕРАЛНИОТ ШТРАЈК во јавниот сектор – Ќе се блокираат улици

Вечер - пред 15 дена

Николоски: Повисоки плати во кризна година обезбедени за над 72 отсто од вработените во јавниот сектор

Макфакс - пред 15 дена

Втор ден генерален штрајк: Работникот дојде по ветеното и своето

Мкд.мк - пред 13 дена

ССМ утре на штрајк, не се договорија со Владата за покачување

Мкд.мк - пред 15 дена

Генерален штрајк, ССМ постави 120 столчиња пред Собранието, се бараат оставки

Мкд.мк - пред 14 дена

Втор ден генерален штрајк во јавниот сектор, ССМ на собир пред Владата

Весник - пред 13 дена

СТОЛЧИЊА ПРЕД ВЛАДА: Работникот дојде по своето

Весник - пред 13 дена

Продолжува штрајкот во јавниот сектор, Владата без слух за покачување на платите

Весник - пред 13 дена

ССМ започна со штрајкот – се чувствуваат измамено и изиграно од Владата

Весник - пред 14 дена

Димовски: ВЛАДАТА ГИ ИЗИГРА ССМ И РАБОТНИЦИТЕ, а ВМРО-ДПМНЕ го поднесе нашиот амандман за да ни помогне

Весник - пред 14 дена

„120 столчиња пред Собрание, ПОЧНА ШТРАЈКОТ ЗА ПЛАТИ“

Весник - пред 14 дена

ССМ денеска излегува на штрајк: Владата и понатаму „глува“ за покачување на платите во јавниот сектор

Весник - пред 14 дена

Утре ССМ го почнува ГЕНЕРАЛНИОТ ШТРАЈК во јавниот сектор – Ќе се блокираат улици

Весник - пред 15 дена

Преговорите со Владата не вродија со плод: Сојузот на синдикати на Македонија утре дефинитивно излегува на штрајк!

Весник - пред 15 дена

Преговорите со Владата не вродија со плод: Сојузот на синдикати на Македонија утре дефинитивно излегува на штрајк!

Вечер - пред 15 дена

Димовски: ВЛАДАТА ГИ ИЗИГРА ССМ И РАБОТНИЦИТЕ, а ВМРО-ДПМНЕ го поднесе нашиот амандман за да ни помогне

Вечер - пред 14 дена

СТОЛЧИЊА ПРЕД ВЛАДА: Работникот дојде по своето

Вечер - пред 13 дена

Преговорите со Владата не вродија со плод: Сојузот на синдикати на Македонија утре дефинитивно излегува на штрајк!

Вечер - пред 15 дена

„120 столчиња пред Собрание, ПОЧНА ШТРАЈКОТ ЗА ПЛАТИ“

Вечер - пред 14 дена

Втор ден генерален штрајк во јавниот сектор, ССМ на собир пред Владата

Вечер - пред 13 дена

ССМ започна со штрајкот – се чувствуваат измамено и изиграно од Владата

Вечер - пред 14 дена

ССМ денеска излегува на штрајк: Владата и понатаму „глува“ за покачување на платите во јавниот сектор

Вечер - пред 14 дена

Продолжува штрајкот во јавниот сектор, Владата без слух за покачување на платите

Вечер - пред 13 дена

ССМ пред Собранието: Ако не се зголемат платите во јавниот сектор, ќе бараме оставки

Макфакс - пред 14 дена

Николоски: Повисоки плати обезбедени за над 72% од вработените во јавниот сектор

Канал 5 - пред 15 дена

ССМ излегува на штрајк за повисоки плати

Бизнис вести - пред 14 дена

Мицкоски: Владата излажа дека ќе ги покачи платите, нека престанат да крадат, ќе има за сите!

Република - пред 14 дена

ССМ денеска излегува на штрајк

Република - пред 14 дена

Синдикалците поставија 120 столчиња пред Собранието – бараат зголемување за 2.800 денари

Република - пред 14 дена

Работникот дојде по ветеното: Втор ден генерален штрајк во јавниот сектор, ССМ на собир пред Владата

Република - пред 13 дена

Втор ден генерален штрајк во јавниот сектор, ССМ на собир пред Владата

Канал 5 - пред 13 дена

Тренчевска: Институциите ќе даваат услугите и за време на штрајкот, дијалогот продолжува

Канал 5 - пред 14 дена

ССМ од денеска во генерален штрајк, ќе работат 10 проценти од вработените

Канал 5 - пред 14 дена

ССМ: Јавниот сектор утре во генерален штрајк, ќе работат 10 проценти од вработените

Канал 5 - пред 15 дена

ССМ излегува на штрајк за повисоки плати

Канал 5 - пред 14 дена

Јавниот сектор од денеска во штрајк – ќе работат само 10 проценти од вработените

Канал 5 - пред 14 дена

Димовски: ССМ утре дефинитивно излегува на штрајк

Канал 5 - пред 15 дена

Започна протестот на ССМ, поставени 120 столчиња пред Собранието

Сител - пред 14 дена

Втор ден генерален штрајк во јавниот сектор, ССМ на собир пред Владата

Сител - пред 13 дена

ССМ излегува на штрајк за повисоки плати

Сител - пред 14 дена

Димовски: Вчера во 5 до 12 не убедуваа дека не е време за штрајк

Сител - пред 14 дена

Димовски: ССМ утре дефинитивно излегува на штрајк

Сител - пред 15 дена

Власта наспроти администрацијата: Кој кого ќе реформира

Нова Македонија - пред 13 дена

Тренчевска: Институциите ќе даваат услугите и за време на штрајкот, дијалогот продолжува

Нова Македонија - пред 14 дена

ССМ го започна генералниот штрајк пред Собранието: 120 столчиња за 120 пратеници

Нова Македонија - пред 14 дена

ССМ го започна генералниот штрајк пред Собранието: 120 столчиња за 120 пратеници

Нова Македонија - пред 14 дена

Работникот си дојде по своето бидејќи немаме друг начин како да издржиме во економската криза, кажа Димовски

Нова Македонија - пред 13 дена

Димовски: Владата не ни понуди ништо освен комисии, ССМ излегува на штрајк

Нова Македонија - пред 15 дена

Втор ден генерален штрајк во јавниот сектор, ССМ на собир пред Владата

Телма - пред 13 дена

Јавниот сектор од денеска во штрајк – бараат повисоки плати

Телма - пред 14 дена

ССМ излегува на генерален штрајк

Телма - пред 15 дена

СИНДИКАТОТ УТРЕ ПОЧНУВА ГЕНЕРАЛЕН ШТРАЈК ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР, ЌЕ СЕ БЛОКИРААТ СОБРАНИЕТО, ВЛАДАТА И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ

Сакам да кажам - пред 15 дена

ЈАВНИОТ СЕКТОР БАРА ПОВИСОКИ ПЛАТИ ЗА 2.806 ДЕНАРИ ИЛИ ОСТАВКИ, ПОЧНА ГЕНЕРАЛНИОТ ШТРАЈК НА ССМ

Сакам да кажам - пред 14 дена

Тренчевска: Институциите ќе даваат услугите и за време на штрајкот

Нетпрес - пред 14 дена

ССМ го започна штрајкот: Работникот се бори за егзистенција, се чувствуваме измамено

Нетпрес - пред 14 дена

Штрајк ССМ: Работникот се бори за егзистенција, се чувствуваме измамено

Нетпрес - пред 14 дена

Продолжува штрајкот во јавниот сектор

Нетпрес - пред 13 дена

Димовски: Изиграни сме, платите требаше да се усогласат со минималецот

Нетпрес - пред 14 дена

Тренчевска уверува: Институциите ќе даваат услугите и за време на штрајкот

Курир - пред 14 дена

ССМ денеска излегува на штрајк: Владата нема слух за јавниот сектор за линеарно покачување на платите

Курир - пред 14 дена

Штрајкот на ССМ во тек: Работникот се бори за егзистенција, се чувствуваме измамено

Курир - пред 14 дена

„Работникот дојде по ветеното“: Втор ден генерален штрајк во јавниот сектор, ССМ на собир пред Владата

Курир - пред 13 дена

Продолжува штрајкот во јавниот сектор

Курир - пред 13 дена

Преговорите со Владата не вродија со плод: Сојузот на синдикати на Македонија утре дефинитивно излегува на штрајк!

Курир - пред 15 дена

ССМ го започна генералниот штрајк пред Собранието

Кајгана - пред 14 дена

Генерален штрајк во јавниот сектор за повисоки плати, нема решение за продуктивноста

Радио Слободна Европа - пред 14 дена

Генерален штрајк на ССМ: оправдано или претерано сценарио во битката за повисоки плати?

DW - пред 14 дена

ССМ пред Собранието: Ако не се зголемат платите во јавниот сектор ќе бараме оставки

Инфо - пред 14 дена

Николоски: Повисоки плати во кризна година обезбедени за над 72 отсто од вработените во јавниот сектор

Инфо - пред 15 дена

УТРЕ 120 СТОЛЧИЊА ПРЕД СОБРАНИЕТО ЗА ПРАТЕНИЦИТЕ, ЗАДУТРЕ 21 СТОЛЧЕ ЗА МИНИСТРИТЕ ПРЕД ВЛАДАТА - ССМ го почнува генералниот штрајк во јавниот сектор

Фактор - пред 15 дена

СТОЛЧИЊА ПРЕД ВЛАДА, втор ден штрајк, ССМ бара покачување на платите

Фактор - пред 13 дена

120 СТОЛЧИЊА НА ТОПЛО НА УЛИЦА - ССМ го започна штрајкот

Фактор - пред 14 дена

Втор ден генерален штрајк во јавниот сектор, ССМ на собир пред Владата

Слободен Печат - пред 13 дена

ВИДЕО | Димовски: Ние сме изиграни, платите требаше да се усогласат со минималецот

Слободен Печат - пред 14 дена

Утре генерален штрајк на јавниот сектор: Половина Влада дојде во ССМ, но не се договорија

Слободен Печат - пред 15 дена

ССМ: Секаде каде што сме синдикално организирани се штрајкува

Слободен Печат - пред 14 дена

ССМ: Секаде каде што сме синдикално организирани имаме информација дека се штрајкува

Слободен Печат - пред 14 дена

ССМ излегува на генерален штрајк за повисоки плати

Слободен Печат - пред 14 дена

ССМ го почнува ГЕНЕРАЛНИОТ ШТРАЈК во јавниот сектор – Ќе се блокираат улици

Банкометар - пред 14 дена

Со 120 столчиња пред Собранието,ССМ го започна генералниот штрајк во јавниот сектор

Банкометар - пред 14 дена

ССМ пред Собранието: Ако не се зголемат платите во јавниот сектор, ќе бараме оставки

Точка - пред 14 дена

Николоски: Повисоки плати во кризна година обезбедени за над 72 отсто од вработените во јавниот сектор

Точка - пред 14 дена

ССМ утре излегува на штрајк, дел од улиците во Скопје ќе бидат блокирани

Скопје Инфо - пред 15 дена

ССМ го започна генералниот штрајк пред Собранието

Скопје Инфо - пред 14 дена

Јавниот сектор и денеска на штрајк, ќе протестираат пред Влада

Скопје Инфо - пред 13 дена

Денеска пред Собрание, утре пред Влада - ССМ излегува на штрајк

Скопје Инфо - пред 14 дена

Втор ден генерален штрајк во јавниот сектор: ССМ на собир пред Владата

Прес 24 - пред 13 дена

Тренчевска: Институциите ќе даваат услугите и за време на штрајкот, дијалогот продолжува

Прес 24 - пред 14 дена

ССМ денеска излегува на штрајк за повисоки плати

Прес 24 - пред 14 дена

Почна штрајкот на ССМ: Поставени 120 столчиња пред Собранието

Прес 24 - пред 14 дена

Димовски: Вчера во пет до 12 нè убедуваа дека не е време за штрајк

Прес 24 - пред 14 дена

Димовски: ССМ утре дефинитивно излегува на штрајк

Прес 24 - пред 15 дена

Втор ден генерален штрајк во јавниот сектор, ССМ на собир пред Владата

Независен - пред 13 дена

(Видео) Синдикалците поставија 120 столчиња пред Собранието – бараат зголемување за 2.800 денари

Независен - пред 14 дена

Продолжува штрајкот во јавниот сектор, прекин на работата од 10 до 11 часот

Независен - пред 13 дена

Димовски: ССМ утре дефинитивно излегува на штрајк

Независен - пред 15 дена

Бауш: Во услови кога со ребалансот се обезбедуваат повисоки плати само за една категорија работници, нормално е да има штрајк

Денар - пред 14 дена

ССМ пред Собранието: Ако не се зголемат платите во јавниот сектор ќе бараме оставки

Денар - пред 14 дена

Втор ден генерален штрајк во јавниот сектор, ССМ на собир пред Владата

Алсат-М - пред 13 дена

Утре ќе штрајкуваат вработените во државниот и јавниот долг

Алсат-М - пред 15 дена

ССМ: Ќе протестираме сѐ додека не се зголеми платата од 2800 денари

Алсат-М - пред 14 дена

Јавниот сектор во генерален штрајк, ќе работат 10 проценти од вработените

Алсат-М - пред 14 дена

Димовски: Штрајкот на ССМ може да стане Дамоклов меч за функционерите и политичарите

Алсат-М - пред 14 дена

Со 120 столчиња пред Собранието,ССМ  го започна генералниот штрајк во јавниот сектор

Алфа - пред 14 дена

Синдикатот и власта не се договорија-утре ќе има генерален штрајк во јавниот сектор

Алфа - пред 15 дена

Николоски: Повисоки плати во кризна година обезбедени за над 72 проценти од вработените во јавниот сектор

Опсервер - пред 15 дена

Јавната администрација во генерален штрајк, Димовски: Се чувствуваме излажани и изманипулирани

НоваТВ - пред 14 дена

Не се договорија – ССМ од утре ќе штрајкува

Express - пред 15 дена

ССМ го започна генералниот штрајк пред Собранието

Бриф - пред 14 дена

Штрајк во јавниот сектор, од Владата апелираат да се најде одржливо решение за раст на платите

Бриф - пред 13 дена

Николоски: Повисоки плати во кризна година обезбедени за над 72 проценти од вработените во јавниот сектор

Бриф - пред 15 дена

ССМ излегува на штрајк за повисоки плати

Работник - пред 14 дена

Продолжува штрајкот во јавниот сектор, прекин на работата од 10 до 11 часот

Работник - пред 13 дена

ВТОР ДЕН ШТРАЈК НА ССМ Работниците пред Влада дојдоа по ветеното и по своето

+Инфо - пред 13 дена

120 СТОЛЧИЊА НА ТЕФЕРИЧ ПРЕД СОБРАНИЕ Синдикатите го почнаа штрајкот за повисоки плати во јавниот сектор

+Инфо - пред 14 дена

ССМ го започна генералниот штрајк пред Собранието

Опсервер - пред 14 дена

Димовски: ССМ утре дефинитивно излегува на штрајк

Опсервер - пред 15 дена

Тренчевска: Институциите ќе даваат услугите и за време на штрајкот, дијалогот продолжува

Опсервер - пред 14 дена

Втор ден генерален штрајк во јавниот сектор, ССМ на собир пред Владата

Опсервер - пред 13 дена

Штрајк во јавниот сектор, од Владата апелираат да се најде одржливо решение за раст на платите

Опсервер - пред 13 дена