На 91 година, американски милијардер се разведува од поранешната жена на Мик Џегер

Канал 5 - пред 14 дена

Се разведуваат Руперт Мардок и Џери Хол

Нетпрес - пред 14 дена

Популарната двојка-Руперт Мардок (91) и Џери Хол (66) се разведува

Нетпрес - пред 13 дена

Се разведуваат Руперт Мардок и Џери Хол

Кајгана - пред 13 дена

Медиумскиот магнат Руперт Мурдок и Џери Хол се разделуваат

Слободен Печат - пред 13 дена

Кога се омажила за стар милијардер, не се надевала дека толку ќе живее: Таа има 66, тој 91-на година и сега се разведуваат (фото)

Вистина - пред 13 дена

Еден од најмоќните медиумски тајкуни се разведува од сопругата на 91-годишна возраст

Точка - пред 13 дена