Селекторот Драган Бајиќ ги одбра кошаркарите за јулските квалификации

Мкд.мк - пред 13 дена

Бајиќ ги одреди кошаркарите за мечевите против Шпанија и против Украина

Макфакс - пред 13 дена

Бајиќ ги одреди кошаркарите за мечевите против Шпанија и против Украина

Топ Спорт - пред 13 дена

Бајиќ дополнително повика кошаркар на ТФТ во националниот тим

Топ Спорт - пред 14 дена

Селекторот Бајиќ го објави списокот на кошаркари за дуелите со Шпанија и Украина

Канал 5 - пред 13 дена

Бајиќ го објави скратениот список за последните два дуели

Телма - пред 13 дена

Селекторот Драган Бајиќ ги одбра кандидатите за јулскиот квалификациски ФИБА „прозорец“

Курир - пред 13 дена

Драган Бајиќ со проблеми пред дуелите со Шпанија и Украина

Курир - пред 14 дена

Селекторот Бајиќ ги одбра кошаркарите за јулските квалификации

Кајгана - пред 13 дена

Македонија со Рубин Стефанов и Андреј Јакимовски против Шпанија и Украина

Екипа - пред 13 дена

Бајиќ повика 14 кошаркари за дуелите со Шпанија и Украина

Слободен Печат - пред 13 дена

Македонија со ептен шарен тим и без Американец во јулските квалификации за СП 2023!

Спорт 1 - пред 13 дена

Селекторот Бајиќ избра 14 играчи за двата квалификациски натпревари во јули

Дерби - пред 13 дена

Селекторот Драган Бајиќ ги одбра кандидатите за јулскиот квалификациски ФИБА „прозорец“

Опсервер - пред 13 дена

Бајиќ ги одбра кандидатите за јулскиот квалификациски ФИБА „прозорец“

Опсервер - пред 13 дена

Селекторот Драган Бајиќ ги одбра кандидатите за јулскиот квалификациски ФИБА „прозорец“

Макпрес - пред 13 дена

Селекторот Драган Бајиќ ги одбра кандидатите за јулскиот квалификациски ФИБА „прозорец”

24 Инфо - пред 13 дена