Летото во Европа започна со нов ковид-бран

Нетпрес - пред 13 дена

ЕЦДЦ предупредува дека летото почнува со нов бран на коронавирус

Курир - пред 13 дена

ЕЦДЦ предупредува дека летото почнува со нов бран на коронавирус

Слободен Печат - пред 13 дена

ЕЦДЦ предупредува дека летото почнува со нов бран на корона вирус

Независен - пред 13 дена

ЕЦДЦ предупредува дека летото почнува со нов бран на коронавирус

Бриф - пред 13 дена

ЕЦДЦ предупредува дека летото почнува со нов бран на коронавирус

Опсервер - пред 13 дена

Летото почнува со нов бран на коронавирус, омикрон ќе доминира, предупредуваат експертите

НоваТВ - пред 13 дена

АЛАРМ ЗА НОВ ЛЕТЕН БРАН НА КОВИД: Новиот сој вешто го измамува имунолошкиот систем и не помага ни вакцинираност ни прележаност

Денешен - пред 13 дена

Д-р Даниловски објаснува за клиничката слика која ја предизвикуваат БА.4 и БА.5 варијантите на омикрон

еМагазин - пред 14 дена

ЕЦДЦ предупредува дека летото почнува со нов бран на коронавирус

24 Инфо - пред 13 дена