„Мојата голема дебела свадба“ ќе добие трето продолжение

Репортер - пред 13 дена

Во Атина се снима „Мојата голема дебела грчка свадба 3“

Курир - пред 13 дена

„Мојата голема дебела свадба“ ќе добие трето продолжение

Инфо - пред 13 дена

Во Атина се снима „Мојата голема дебела грчка свадба 3“

Независен - пред 13 дена

Започна снимањето на „My Big Fat Greek Wedding 3“ во Атина

fashionel - пред 13 дена

Во Атина се снима „Мојата голема дебела грчка свадба 3“

Бриф - пред 13 дена

Во Атина се снима „Мојата голема дебела грчка свадба 3“

Опсервер - пред 13 дена

„Мојата голема дебела свадба“ ќе добие трето продолжение

M Express - пред 13 дена

Во Атина се снима „Мојата голема дебела грчка свадба 3“

Макпрес - пред 13 дена