Борел: Не сме таму каде што треба да бидеме со Западен Балкан

Мкд.мк - пред 13 дена

Борел: Една земја го блокира целиот процес на проширување, ЕУ мора да го вклучи Западниот Балкан во „својот свет“

Весник - пред 13 дена

„Денеска не е добар ден – БУГАРИЈА БЛОКИРА ДВЕ ЗЕМЈИ“

Весник - пред 13 дена

Борел: Една земја го блокира целиот процес на проширување

Весник - пред 13 дена

„Денеска не е добар ден – БУГАРИЈА БЛОКИРА ДВЕ ЗЕМЈИ“

Вечер - пред 13 дена

Борел: Една земја го блокира целиот процес на проширување

Вечер - пред 13 дена

Борел: Една земја го блокира целиот процес на проширување, ЕУ мора да го вклучи Западниот Балкан во „својот свет“

Вечер - пред 13 дена

Борел: „Денеска не е добар ден – Бугарија го блокира процесот“

Макфакс - пред 13 дена

Мишел: Западен Балкан е приоритет за ЕУ – ќе внесеме нова енергија во процесот на интеграција

А1он - пред 13 дена

Борел: Денеска не е добар ден, требаше да го започнеме пристапниот процес со две земји, но не можеме, затоа што една држава го блокира целиот процес

Република - пред 13 дена

Борел: Денеска не е добар ден, требаше да го започнеме пристапниот процес со две земји, но една држава го блокира целиот процес

Република - пред 13 дена

Мишел: Западен Балкан е приоритет за ЕУ – ќе внесеме нова енергија во процесот на интеграција

Канал 5 - пред 13 дена

Борел: Една земја го блокира целиот процес на проширување

Канал 5 - пред 13 дена

Мишел: Западен Балкан е приоритет за ЕУ – ќе внесеме нова енергија во процесот на интеграција

Сител - пред 13 дена

Борел: Една земја го блокира целиот процес на проширување

Сител - пред 13 дена

Мишел: Имаме проблем во Бугарија и се обидуваме да ставиме предлози на маса за да ги почнеме пристапните преговори со Македонија и Албанија

Нова Македонија - пред 13 дена

Мишел: Западен Балкан е приоритет за ЕУ – ќе внесеме нова енергија во процесот на интеграција

Телма - пред 13 дена

Борел: Една земја го блокира целиот процес на проширување, ЕУ мора да го вклучи Западниот Балкан во „својот свет“

Телма - пред 13 дена

Мишел: Се обидуваме да ставиме предлози на маса за поскоро да ги почнеме пристапните преговори со Северна Македонија и Албанија

Нетпрес - пред 13 дена

Борел: Не е добар ден, требаше да отвориме преговори со две земји, но не можеме бидејќи Бугарија блокира

Нетпрес - пред 13 дена

Откажана прес-конференцијата на лидерите на ЕУ по Самитот со земјите од Западен Балкан

Курир - пред 13 дена

Мишел: Западен Балкан е приоритет за ЕУ – ќе внесеме нова енергија во процесот на интеграција

Курир - пред 13 дена

Борел: Една земја го блокира целиот процес на проширување, ЕУ мора да го вклучи Западниот Балкан во „својот свет“

Курир - пред 13 дена

Борел: „Денеска не е добар ден – Бугарија го блокира процесот“

Инфо - пред 13 дена

Борел и Мишел: Не можеме да продолжиме, затоа што една земја блокира, но Западен Балкан е приоритет за ЕУ

Слободен Печат - пред 13 дена

Борел: „Денеска не е добар ден – Бугарија го блокира процесот“

Точка - пред 13 дена

Мишел: Ќе внесеме нова енергија во процесот на интеграција, Западен Балкан е приоритет за нас

Прес 24 - пред 13 дена

Борел: Денеска требаше да почнеме преговори со две земји, но не можеме зашто една држава го блокира целиот процес

Прес 24 - пред 13 дена

Мишел: Имаме проблем со Бугарија

Независен - пред 13 дена

Борел: „Бугарија го блокира процесот на Северна Македонија, консензусот не е добро решение за донесување одлуки во ЕУ“

Денар - пред 13 дена

Откажана прес-конференцијата на лидерите на ЕУ по Самитот со земјите од Западен Балкан

Алсат-М - пред 13 дена

Мишел: Западен Балкан е приоритет за ЕУ

Алсат-М - пред 13 дена

Борел: Денеска не е добар ден, eдна земја го блокира целиот процес на проширување

Алсат-М - пред 13 дена

Борел: Една земја го блокира целиот процес на проширување, ЕУ мора да го вклучи Западниот Балкан во „својот свет“

365.mk - пред 13 дена

Откажана прес-конференцијата на лидерите на ЕУ по Самитот со земјите од Западен Балкан

Бриф - пред 13 дена

Мишел: Западен Балкан е приоритет за ЕУ – ќе внесеме нова енергија во процесот на интеграција

Бриф - пред 13 дена

Откажана прес-конференцијата на лидерите на ЕУ по Самитот со земјите од Западен Балкан

Опсервер - пред 13 дена

Мишел: Западен Балкан е приоритет за ЕУ – ќе внесеме нова енергија во процесот на интеграција

Опсервер - пред 13 дена

Борел: Една земја го блокира целиот процес на проширување, ЕУ мора да го вклучи Западниот Балкан во „својот свет“

Опсервер - пред 13 дена

Борел: Денеска не е добар ден, една земја го блокира целиот процес на проширување

НоваТВ - пред 13 дена

Мишел: Унијата е пред важен одлучувачки геополитички момент

Макпрес - пред 13 дена

Борел: Денеска не е добар ден, бидејќи требаше да го започнеме пристапниот процес со две земји, но не можеме поради Бугарија

Макпрес - пред 13 дена

МИШЕЛ: Уверен сум оти Украина и Молдавија ќе станат кандидатки за ЕУ, а на земјите од З. Балкан имаме желба да им внесеме нова енергија

Денешен - пред 13 дена

БОРЕЛ: Денеска не е добар ден, требаше да почнеме преговори со две земји, но не можеме оти една држава го блокира проширувањето на ЕУ

Денешен - пред 13 дена

Мишел: Западен Балкан е приоритет за ЕУ – ќе внесеме нова енергија во процесот на интеграција

еМагазин - пред 13 дена

Борел: Денеска не е добар ден, поради Бугарија неможеме да отвориме преговори со Македонија и Албанија

еМагазин - пред 13 дена

Борел: Една земја го блокира целиот процес на проширување, ЕУ мора да го вклучи Западниот Балкан во „својот свет“

Лидер - пред 13 дена

Мишел: Западен Балкан е приоритет за ЕУ – ќе внесеме нова енергија во процесот на интеграција

24 Инфо - пред 13 дена

Борел: Консензусот е проблем при одлучувањето една земја го блокира целиот процес на проширување

24 Инфо - пред 13 дена

Борел: Една земја го блокира целиот процес на проширување, ЕУ мора да го вклучи Западниот Балкан во „својот свет”

24 Инфо - пред 13 дена