Спасовски: Конторолата врз оружјето е силен предуслов за градење безбедни заедници

Макфакс - пред 13 дена

Спасовски: Контролата на оружјето е силен предуслов за градење безбедни заедници

Канал 5 - пред 13 дена

Спасовски: Конторолата врз оружјето е силен предуслов за градење безбедни заедници

Инфо - пред 13 дена

Спасовски: Конторолата врз оружјето е силен предуслов за градење безбедни заедници

Точка - пред 13 дена

Спасовски: Конторолата врз оружјето е силен предуслов за градење безбедни заедници

Прес 24 - пред 13 дена

Презентација на резултатите од проектот за контрола на мало и лесно оружје

Независен - пред 13 дена

Контролата на оружјето е силен предуслов за градење безбедни заедници

Независен - пред 13 дена

Спасовски: Зголемени капацитетите на МВР за поефикасна контрола на мало и лесно оружје преку проект на УНДП

Бриф - пред 13 дена

Презентација на резултатите од проектот за контрола на мало и лесно оружје

Опсервер - пред 13 дена

Спасовски: Контролата на оружјето е силен предуслов за градење безбедни заедници

Опсервер - пред 13 дена

Спасовски: Зголемени капацитетите на МВР за поефикасна контрола на мало и лесно оружје преку проект на УНДП

Макпрес - пред 13 дена

Презентација на резултатите од проектот за контрола на мало и лесно оружје

Макпрес - пред 13 дена

Зголемени капацитетите на МВР за поефикасна контрола на мало и лесно оружје преку проект на УНДП

Смартпортал - пред 13 дена

Спасовски: Зголемени капацитетите на МВР за поефикасна контрола на мало и лесно оружје преку проект на УНДП

24 Инфо - пред 13 дена

Презентација на резултатите од проектот за контрола на мало и лесно оружје

24 Инфо - пред 13 дена