Македонскиот тим од историската комисија со Бугарија: Не сме разговарале за натписи по споменици

Мкд.мк - пред 13 дена

ЛАГА Е ДЕКА ИМА ДОГОВОР ЗА ЦАР САМОИЛ, велат експертите кои преговарале

Весник - пред 13 дена

Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Весник - пред 13 дена

ЛАГА Е ДЕКА ИМА ДОГОВОР ЗА ЦАР САМОИЛ, велат експертите кои преговарале

Вечер - пред 13 дена

Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Вечер - пред 13 дена

Историската комисија: Членовите од македонска страна се предмет на злоупотреба во двете држави

Макфакс - пред 13 дена

Македонскиот тим во историската комисија: Не сме разговарале за натписи на споменици

Република - пред 13 дена

Македонскиот тим во Билатералната мултидисциплинарна експертска комисија за историја

Канал 5 - пред 13 дена

Ѓоргиев: Се што беше објавено за заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Канал 5 - пред 13 дена

Никогаш не сме разговарале за натписи на спомениците, истакнуваат од историската комисија

Нова Македонија - пред 13 дена

Ѓоргиев: Сѐ што беше објавено за заедничкото чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Нова Македонија - пред 13 дена

Се огласи македонскиот тим во историската Комисија: Никогаш не е усогласуван текст со цел да биде испишан на споменици или тврдини

Нетпрес - пред 13 дена

Се огласи македонскиот тим во историската комисија

Курир - пред 13 дена

Историската комисија апелира: Прашањата за работата на Комисијата од македонска страна да бидат проверувани со нас

Кајгана - пред 13 дена

Ѓоргиев: Сѐ што беше објавено за заедничко чествување на цар Самоил е апсолутно неточно

Кајгана - пред 13 дена

Реакција на Историската комисија: Не сме договарале називи на споменици и тврдини

DW - пред 13 дена

Комисијата и членовите од македонска страна се предмет на злоупотреба во двете држави, реагираат од историската комисија

Инфо - пред 13 дена

Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Фактор - пред 13 дена

Реакција: Историската комисија досега усвои само предлози до двете влади за заедничко чествување , а не објаснувачки текстови за спомениците

Слободен Печат - пред 13 дена

Ѓоргиев: Комисијата досега не усогласувала текстови за споменици, објавеното за цар Самуил е апсолутно неточно

Слободен Печат - пред 13 дена

Историската комисија: Членовите од македонска страна се предмет на злоупотреба во двете држави

Точка - пред 13 дена

Македонскиот тим во историската комисија: Апелираме прашањата за работата на комисијата од македонска страна да бидат проверувани со нас

Прес 24 - пред 13 дена

Ѓоргиев: Сè што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Прес 24 - пред 13 дена

Историската комисија (македонскиот дел) нема да биде алатка на политиката

Независен - пред 13 дена

Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Алсат-М - пред 13 дена

Македонските историчари од Комисијата ги демантираат бугарските медиуми: Никогаш не сме усогласувала предлог текстови да стојат на споменици

365.mk - пред 13 дена

Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Бриф - пред 13 дена

Македонскиот тим во историската комисија: Апелираме прашањата за работата на комисијата од македонска страна да бидат проверувани со нас

Опсервер - пред 13 дена

Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Опсервер - пред 13 дена

Македонскиот тим во Комисијата: БГНЕС лаже, усвоено е заедничко чествување на одредени личности, но не и промени во споменици и тврдини

НоваТВ - пред 13 дена

Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самoил е апсолутно неточно

НоваТВ - пред 13 дена

Ѓоргиев: Нема ништо точно во написите и објавите за Цар Самуил и за текстови поред спомен обележја

Макпрес - пред 13 дена

Македонските историчари дел од Комисијата со Бугарија ги демантираат наводите на БГНЕС

Макпрес - пред 13 дена

ТИМОТ НА АКАДЕМИК ЃОРГИЕВ: Патриотизмот не е и не смее да биде алатка за постигнување на лични цели и градење на политички кариери

Денешен - пред 13 дена

АКАДЕМИК ДРАГИ ЃОРГИЕВ: Не сум го прочитал францускиот предлог, но лага е се што е објавено за Комисијата и за чествувањето на цар Самуил

Денешен - пред 13 дена

Македонскиот тим во историската комисија: Не сме разговарале за натписи на споменици

За Се - пред 13 дена

Ѓоргиев: Се’ што беше објавено за цар Самуил е апсолутно неточно, Комисијата никогаш не усогласувала текстови за да бидат ставени на спомен обележја

Охрид Прес - пред 13 дена

Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно, вели Ѓоргиев

еМагазин - пред 13 дена

Македонскиот тим во историската комисија: Апелираме прашањата за работата на комисијата од македонска страна да бидат проверувани со нас

еМагазин - пред 13 дена

Ѓоргиев: Се што беше објавено за работата на Комисијата и заедничко чествување на цар Самуил е апсолутно неточно

Лидер - пред 13 дена

Ѓоргиев: Сѐ што беше објавено за заедничко чествување на цар Самоил е апсолутно неточно

24 Инфо - пред 13 дена

Македонскиот тим во историската комисија: Апелираме прашањата за работата на комисијата од македонска страна да бидат проверувани со нас

24 Инфо - пред 13 дена