Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат

Весник - пред 13 дена

Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат

Вечер - пред 13 дена

Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат, лани продадени 4.500

Канал 5 - пред 13 дена

Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат, лани продадени 4.500 стана

Курир - пред 13 дена

ДАЛИ ЦЕНИТЕ НА СТАНОВИТЕ ГО ДОСТИГНАА ПЛАФОНОТ - се предвидува стагнација, но не и намалување на пазарната вредност на метар квадратен

Фактор - пред 13 дена

Истражување: Македонците масовно инвестираат во станови, цените нема да се намалат

Слободен Печат - пред 13 дена

Становите во Скопје за три години поскапеле за 20% и нема да поевтинуваат

Скопје Инфо - пред 13 дена

Ковид-пандемијата речиси и да не влијаеше на купувањето на станови во државата

Независен - пред 13 дена

Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат, лани продадени 4.500 стана

Бриф - пред 13 дена

СТАНОВИТЕ ВО СКОПЈЕ СЕ ЗА 20 ОТСТО ПОСКАПИ Во главниот град се бара квадрат повеќе

+Инфо - пред 13 дена

Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат, лани продадени 4.500 стана

Опсервер - пред 13 дена

Одржана прес-конференцијата за состојбата на пазарот за недвижности во Македонија за 2021 /2022

Опсервер - пред 13 дена

Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат, лани продадени 4.500 стана

Макпрес - пред 13 дена

Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат

Лидер - пред 13 дена

Становите за три години поскапеле за 20 проценти и нема да поевтинуваат, лани продадени 4.500 стана

24 Инфо - пред 13 дена