Експертите на СЗО одлучуваат дали да воведат вонредна состојба поради мајмунските сипаници

Макфакс - пред 13 дена

Состанок на експерти на СЗО: Ќе се прогласи ли вонредна состојба?

Република - пред 13 дена

СЗО ќе разговара за вонредна состојба поради мајмунските сипаници

Курир - пред 13 дена

Експертите на СЗО одлучуваат дали да воведат вонредна состојба поради мајмунските сипаници

Инфо - пред 13 дена

Експертите на СЗО одлучуваат дали да воведат вонредна состојба поради мајмунските сипаници

Точка - пред 13 дена

СЗО ќе воведе вонредна состојба поради мајмунските сипаници?

Скопје Инфо - пред 13 дена

СЗО ќе проценува дали епидемијата на мајмунски сипаници треба да се прогласи за вонредна состојба во светот

Прес 24 - пред 13 дена

СЗО може да воведе вонредна состојба поради мајмунските сипаници

Независен - пред 13 дена

СЗО ќе разговара за вонредна состојба поради мајмунските сипаници

Бриф - пред 13 дена

СЗО ќе разговара за вонредна состојба поради мајмунските сипаници

Опсервер - пред 13 дена

СЗО ќе разговара за вонредна состојба поради мајмунските сипаници

Макпрес - пред 13 дена

СЗО може да воведе вонредна состојба поради епидемијата на мајмунските сипаници

Денешен - пред 13 дена

СЗО ќе разговара за вонредна состојба поради мајмунските сипаници

24 Инфо - пред 13 дена