ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ не сака да ги зголеми платите и да се откаже од акцизата

Мкд.мк - пред 13 дена

Митева: Работниците втор ден штрајкуваат, А СДСМ НЕ САКА ДА ИМ ПОМОГНЕ

Весник - пред 13 дена

„СДСМ е против зголемување на платите, и не сака да се откаже од акцизата на горивата“

Весник - пред 13 дена

„СДСМ гласаше против предлогот на ССМ за зголемување на платите на работниците“

Весник - пред 14 дена

„СДСМ гласаа ПРОТИВ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПЛАТИТЕ, а одобруваат пари за златни прибори во влада“

Весник - пред 14 дена

„СДСМ гласаше против предлогот на ССМ за зголемување на платите на работниците“

Вечер - пред 14 дена

„СДСМ гласаа ПРОТИВ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПЛАТИТЕ, а одобруваат пари за златни прибори во влада“

Вечер - пред 14 дена

„СДСМ е против зголемување на платите, и не сака да се откаже од акцизата на горивата“

Вечер - пред 13 дена

Митева: Работниците втор ден штрајкуваат, А СДСМ НЕ САКА ДА ИМ ПОМОГНЕ

Вечер - пред 13 дена

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ е против зголемување на платите, и не сака да се откаже од акцизата

Макфакс - пред 13 дена

Митева: СДСМ им го отежни животот на десетици илјади семејства

Макфакс - пред 14 дена

(Видео) Митева: Работниците втор ден штрајкуваат, а СДСМ нема намера да им помогне

Макфакс - пред 13 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Пратениците на СДСМ гласаа против зголемување на платите во јавниот сектор, а одобруваат пари за златни прибори во влада

А1он - пред 14 дена

(ВИДЕО) Митева: СДСМ гласаше против предлогот на ССМ за зголемување на платите на работниците

А1он - пред 14 дена

Митева: СДСМ гласаше против предлогот на ССМ за зголемување на платите на работниците

Република - пред 14 дена

Митева: Работниците втор ден штрајкуваат, а СДСМ нема намера да им помогне

Република - пред 13 дена

СДСМ не сака да се откаже од акцизата, а секаде во светот се укинуваат на даноците на горивата

Република - пред 13 дена

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ е против зголемување на платите

Канал 5 - пред 13 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Пратениците на СДСМ гласаа против зголемување на платите во јавниот сектор

Канал 5 - пред 14 дена

Митева:СДСМ гласаше против предлогот на ССМ за зголемување на платите на работниците

Канал 5 - пред 14 дена

Митева: Работниците втор ден штрајкуваат, а СДСМ нема намера да им помогне

Канал 5 - пред 13 дена

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ е против зголемување на платите, и не сака да се откаже од акцизата

Сител - пред 13 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Пратениците на СДСМ гласаа против зголемување на платите во јавниот сектор, а одобруваат пари за златни прибори во влада

Нетпрес - пред 14 дена

СДСМ е против зголемување на платите, не сака да се откаже од акцизата, велат од ВМРО-ДПМНЕ

Нетпрес - пред 13 дена

Митева: СДСМ гласаше против предлогот на ССМ за зголемување на платите на работниците

Нетпрес - пред 14 дена

Митева: Работниците втор ден штрајкуваат, а СДСМ нема намера да им помогне

Нетпрес - пред 13 дена

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ е против зголемување на платите, не сака да се откаже од акцизата

Курир - пред 13 дена

„Пратениците на СДСМ гласаа против зголемување на платите во јавниот сектор, а одобруваат пари за златни прибори во влада“

Курир - пред 14 дена

Митева: СДСМ гласаше против предлогот на ССМ за зголемување на платите на работниците

Курир - пред 14 дена

Митева: Работниците втор ден штрајкуваат, а СДСМ нема намера да им помогне

Курир - пред 13 дена

Митева: СДСМ им го отежна животот на десетици илјади семејства

Инфо - пред 14 дена

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ е против зголемување на платите, и не сака да се откаже од акцизата

Инфо - пред 13 дена

(Видео) Митева: Работниците втор ден штрајкуваат, а СДСМ нема намера да им помогне

Инфо - пред 13 дена

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ е против зголемување на платите, и не сака да се откаже од акцизата за горивата

Прес 24 - пред 13 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Пратениците на СДСМ гласаа против зголемување на платите во јавниот сектор, а одобруваат пари за златни прибори во влада

Прес 24 - пред 14 дена

Митева: СДСМ гласаше против предлогот на ССМ за зголемување на платите на работниците

Прес 24 - пред 14 дена

Митева: Работниците втор ден штрајкуваат, а СДСМ нема намера да им помогне

Прес 24 - пред 13 дена

Митева: СДСМ гласаше против предлогот на ССМ за зголемување на платите на работниците

media.mk - пред 14 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Пратениците на СДСМ гласаа против зголемување на платите во јавниот сектор, а одобруваат пари за златни прибори во влада

media.mk - пред 14 дена

Митева: СДСМ со навреди кон работниците дека не заслужуваат покачување на плата го одби амандманот на ССМ

media.mk - пред 15 дена

Митева: СДСМ со навреди кон работниците дека не заслужуваат покачување на плата го одби амандманот

Работник - пред 15 дена

Митева: Работниците втор ден штрајкуваат, а СДСМ нема намера да им помогне

Работник - пред 13 дена

Митева: Работниците втор ден штрајкуваат, а СДСМ нема намера да им помогне

Опсервер - пред 13 дена

Митева: Работниците втор ден штрајкуваат, а СДСМ нема намера да им помогне

Макпрес - пред 13 дена

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ е против зголемување на платите, и не сака да се откаже од акцизата

Макпрес - пред 13 дена

Митева:СДСМ гласаше против предлогот на ССМ за зголемување на платите на работниците

Макпрес - пред 14 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Пратениците на СДСМ гласаа против зголемување на платите во јавниот сектор, а одобруваат пари за златни прибори во влада

Макпрес - пред 14 дена

ВМРО-ДПМНЕ: Пратениците на СДСМ за златни вилушки и лажици во Владата и грант за Заев, а против зголемување на платите во јавниот сектор

Денешен - пред 14 дена

СДСМ е против зголемување на платите, и не сака да се откаже од акцизата, а секаде во светот се укинуваат на даноците на горивата

24 Инфо - пред 13 дена

Пратениците на СДСМ гласаа против зголемување на платите во јавниот сектор, а одобруваат пари за златни прибори во влада

24 Инфо - пред 14 дена

Митева: Работниците втор ден штрајкуваат, а СДСМ нема намера да им помогне

24 Инфо - пред 13 дена

Митева:СДСМ гласаше против предлогот на ССМ за зголемување на платите на работниците

24 Инфо - пред 14 дена