За 2021 година исплатени 1,3 милијарди денари субвенции за тутун

Мкд.мк - пред 13 дена

Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство

Макфакс - пред 13 дена

МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17 000 тутунари за 2021 година

Бизнис вести - пред 13 дена

МЗШВ: 1.3 милијарди денари финансиска поддршка за 17.000 тутунари

Канал 5 - пред 13 дена

МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17 000 тутунари за 2021 година

Сител - пред 13 дена

Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство

Инфо - пред 13 дена

МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17 000 тутунари за 2021 година

Слободен Печат - пред 13 дена

Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство 2200€ за 7 дена, 8800€ за 30 дена и 52500€ за половина година

Пари - пред 13 дена

Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство

Точка - пред 13 дена

МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17 000 тутунари за 2021 година

Прес 24 - пред 13 дена

Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17.000 тутунари за 2021 година

Независен - пред 13 дена

МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17 000 тутунари за 2021 година

Бриф - пред 13 дена

ТУТУНАРИТЕ ГИ ДОБИЈА СУБВЕНЦИИТЕ Почнува исплатата на поддршката за вештачко ѓубре

+Инфо - пред 13 дена

МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17 000 тутунари за 2021 година

Опсервер - пред 13 дена

Исплатени субвенции во износ од 1,3 милијарди денари за 17.000 тутунари за 2021 година

НоваТВ - пред 13 дена

МЗШВ: 1.3 милијарди денари финансиска поддршка за 17.000 тутунари

Макпрес - пред 13 дена

Министерство за земјоделство: Исплатени се сите пapи за субвенциите за тyтyн

Маркукуле - пред 13 дена

1.3 милијарди денари финансиска поддршка за 17.000 тутунари – МЗШВ целосно ги исплати субвенциите за тутун

24 Инфо - пред 13 дена