Ед Ширан доби над милион евра отштета по тужбата за плагијат

Вечер - пред 14 дена

Ед Ширан доби над милион евра отштета по тужбата за плагијат

Весник - пред 14 дена

Ед Ширан доби над милион евра отштета по тужбата за плагијат

Канал 5 - пред 14 дена

Ед Ширан победи на суд, најголемиот хит му донесе отштета од милион евра

Репортер - пред 13 дена

Ед Ширан не е плагијатор: Пејачот го доби случајот на суд, ќе стане побогат за скоро 1 милион фунти

Слободен Печат - пред 14 дена

Ед Ширан доби повеќе од милион евра отштета од тужбата за плагијат (фото)

Вистина - пред 13 дена

Ед Ширан победи на суд - најголемиот хит му донесе над 1 милион евра отштета

Точка - пред 13 дена

Пронајди ја разликата: Ед Ширан и неговиот двојник (ФОТО)

Прес 24 - пред 15 дена

Ед Ширан победи на суд, најголемиот хит му донесе отштета од милион евра

M Express - пред 13 дена

(Фото) Погледнете ги Ед Ширан и неговиот двојник

За Се - пред 15 дена