Во Бигорскиот манастир сеноќно бдение во чест на чудотворната икона „Достојно ест“

Весник - пред 13 дена

Во Бигорскиот манастир сеноќно бдение во чест на чудотворната икона „Достојно ест“

Вечер - пред 13 дена

Во Бигорскиот манастир сеноќно бдение во чест на чудотворната икона „Достојно ест“

Канал 5 - пред 13 дена

Сеноќно бдение во Бигорски во чест на чудотворната икона „Достојно ест“

Нова Македонија - пред 13 дена

Во Бигорскиот манастир сеноќно бдение во чест на чудотворната икона „Достојно ест“

Нетпрес - пред 13 дена

Во Бигорскиот манастир сеноќно бдение во чест на чудотворната икона „Достојно ест“

Курир - пред 13 дена

Во Бигорскиот манастир сеноќно бдение во чест на чудотворната икона „Достојно ест“

Прес 24 - пред 13 дена

Во Бигорскиот манастир сеноќно бдение во чест на чудотворната икона „Достојно ест“

Бриф - пред 13 дена

ЦЕЛОНОЌНО БДЕНИЕ ВО БИГОРСКИ Чудото на иконата „Достојно ест“ ќе биде одбележано

+Инфо - пред 13 дена

Во Бигорскиот манастир сеноќно бдение во чест на чудотворната икона „Достојно ест“

Опсервер - пред 13 дена

Во Бигорскиот манастир сеноќно бдение во чест на чудотворната икона „Достојно ест“

Макпрес - пред 13 дена

ВЕЧЕРВА ВО БИГОРСКИ МАНАСТИР: Од 22 часот сеноќно бдение во чест на чудотворната икона Достојно ест на Пресвета Богородица

Денешен - пред 13 дена