Пораст на откупните цени на градинарските култури во Струмичко

Вечер - пред 15 дена

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Весник - пред 13 дена

Пораст на откупните цени на градинарските култури во Струмичко

Весник - пред 15 дена

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Вечер - пред 13 дена

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Бизнис вести - пред 13 дена

Доматите и краставиците летово ќе имаат изгор цени на пазарите, стравуваат трговците од Струмичко

Република - пред 13 дена

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и од изгор цени

Нова Македонија - пред 13 дена

Трговците од струмичко стравуваат од недостиг од домати и краставици и раст на цените на пазарите на мало

Нетпрес - пред 13 дена

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Курир - пред 13 дена

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Банкометар - пред 13 дена

Пораст на откупните цени на градинарските култури во Струмичко

Банкометар - пред 15 дена

Пораст на откупните цени на градинарските култури во Струмичко

Банкометар - пред 14 дена

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Прес 24 - пред 13 дена

Пораст на откупните цени на градинарските култури во Струмичко

Прес 24 - пред 15 дена

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Независен - пред 13 дена

Пораст на откупните цени на градинарските култури во Струмичко

Независен - пред 15 дена

ДОМАТИТЕ ЌЕ БИДАТ УШТЕ ПОСКАПИ ВО ЈУЛИ И АВГУСТ Преполовено е производството во Стумичко

+Инфо - пред 13 дена

ДОМАТИТЕ ЌЕ БИДАТ УШТЕ ПОСКАПИ ВО ЈУЛИ И АВГУСТ Преполовено е производството во Струмичко

+Инфо - пред 13 дена

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Опсервер - пред 13 дена

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици, производството e преполовено

НоваТВ - пред 13 дена

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Макпрес - пред 13 дена

Пораст на откупните цени на градинарските култури во Струмичко

Макпрес - пред 15 дена

Пораст на откупните цени на градинарските култури во Струмичко

еМагазин - пред 15 дена

Пораст на откупните цени на градинарските култури во Струмичко

Лидер - пред 15 дена

Трговците од Струмичко стравуваат од недостиг на домати и краставици и изгор цени на пазарите на мало

Лидер - пред 13 дена