ЧАДЕЖ И АЗЕСКИ РЕИЗБРАНИ НА ЧЕЛО НА КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ И ВО НАРЕДНИОТ МАНДАТ

Фактор - пред 13 дена

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Независен - пред 13 дена

НАСЛОВ: ЧАДЕЖ И АЗЕСКИ РЕИЗБРАНИ НА ЧЕЛО НА КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ И ВО НАРЕДНИОТ МАНДАТ

Работник - пред 13 дена

КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ Е ВО СИГУРНИ РАЦЕ Нов мандат за Азески и за Чадеж

+Инфо - пред 13 дена

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Опсервер - пред 13 дена

Aзески и Чадеж уште еден мандат ќе го водат Иинвестицискиот форум инициран од Меркел

НоваТВ - пред 13 дена

Aзески и Чадеж уште еден мандат ќе го водат Иинвестицискиот форум инициран од Меркел

НоваТВ - пред 13 дена

Чадеж и Азески реизбрани на чело на Коморскиот инвестициски форум и во наредниот мандат

Макпрес - пред 13 дена

Чадеж и Азески реизбрани да го раководат Коморскиот инвестициски форум во нов мандат

24 Инфо - пред 13 дена