ВМРО-НП: Тенковите што ѝ се подаруваат на Украина не се руска донација, купени се од Украина

Мкд.мк - пред 17 дена

Тенковите што ги донира Македонија биле купени од Украина, а не донација од Русија, велат од партијата на Георгиевски

Макфакс - пред 17 дена

Единствена Македонија: Љубчо да го каже и вториот дел за купувањето на украинското оружје во 2001 година

Макфакс - пред 16 дена

Тенковите што ги донира Македонија се купени од Украина, не се руска донација, велат од партијата на Георгиевски

А1он - пред 17 дена

ВМРО-НП: Тенковите што ги донира Македонија се купени токму од Украина

Нетпрес - пред 17 дена

СЕ ОГЛАСИ ПАРТИЈАТА НА ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ - тенковите не се никаква руска донација, туку се купени од Украина со македонски пари

Фактор - пред 17 дена

ВМРО-НП: Тенковите кои ѝ се подаруваат на Украина не се добиени како помош, туку се купени

Слободен Печат - пред 17 дена

Единствена Македонија: Љубчо да го каже и вториот дел за купувањето на украинското оружје во 2001 година

Точка - пред 16 дена

Тенковите што ги донира Македонија биле купени од Украина, а не донација од Русија, велат од партијата на Георгиевски

Точка - пред 17 дена

Георгиевски: Тенковите што ги донира Македонија се купени од Украина, не се донација од Русија

Скопје Инфо - пред 17 дена

ВМРО-Народна партија: Тенковите што ги донира Македонија биле купени од Украина, а не донација од Русија

Прес 24 - пред 17 дена

Љубчо да го каже и вториот дел од приказната за купувањето на украинското оружје во 2001 година

Прес 24 - пред 16 дена

Единствена Македонија: Љубчо да го каже и вториот дел од приказната за купувањето на украинското оружје во 2001 година

Прес 24 - пред 16 дена

Подарените тенкови на Украина се купени од Украина

Независен - пред 17 дена

ВМРО-НП: Тенковите кои ѝ се донираат на Украина се купени со македонски пари и се функционални, добро е да добиеме компензација од НАТО

365.mk - пред 17 дена

Повик до Љубчо Георгиевски да одговори колкава провизија добил за купувањето на украинските тенкови

Express - пред 16 дена

Љубчо: На Украинците им донираме тенкови што сме ги купиле од нив

Express - пред 17 дена

Тенковите кои се предмет на донација, Македонија не ги доби од Русија, туку ги купи од Украина во 2001 година, велат од ВМРО-Народна

НоваТВ - пред 17 дена

ПАРТИЈАТА НА ГЕОРГИЕВСКИ: Тенковите што му ги подаруваме на Киев не се донација од Русија, туку Македонија за пари ги купи од Украина

Денешен - пред 17 дена

Единствена Македонија: Љубчо да го каже и вториот дел за купувањето на украинското оружје во 2001 година

24 Инфо - пред 16 дена

ВМРО-Народна: Тенковите што ги донира Македонија се купени од Украина

24 Инфо - пред 17 дена